Antistressforløb på video og lydfil

 

54525542_1429708540505586_4702741141873754112_n

Skab indre ro, stabilitet og trivsel.
med et 6 ugers forløb som arbejder med:
Reducering af stress, dyb healing, undervisning og praktiske øvelser.

 

 

 

Vi ved alle sammen godt hvor svært det er at bryde med en vane – vi er nødt til at være vedholdende og konsekvente med at genskabe en ny virkelighed igen og igen, før den nye virkelighed bliver det normale.
Når vi snakker om nervesystemet og det energiniveau vi går i til dagligt, er det ingen undtagelse.

Jeg har ofte klienter som lider af stress, og hvor end jeg gerne ville, kan det være svært at svinge tryllestaven og for alvor få vendt de uhensigtsmæssige reaktioner i nervesystemet.
En af hovedgrundende til dette, er at vores system husker og hele tiden søger tilbage til det der er blevet ”normaltilstanden”.
Min erfaring er også, at jo dybere relateret til overlevelse-reaktioner vores normal-tilstand er, jo sværere er det at overskrive den gamle tilstand med en ny.
Og det er uanset om overlevelsesreaktionen er skabt ud fra en reel fare, eller ud fra følelsesmæssige oplevelser.

Derfor har jeg udviklet dette nye forløb, som strækker sig over en periode på 6 uger.
Der er energi i video og lydfilerne, som via gentagne stabiliseringer, dyb healing og omkodninger – hjælper dit system ind i en ny forbedret trivsels-tilstand.

Forløbet er skabt til at hjælpe dig der er ramt af stress.
Men er også til dig “bare” godt kunne tænke dig et boost i din hverdag – enten som en vej til dybere balance og indsigt, eller som en investering ift. forebyggelse af stress.

Vi lever i en verden med mange krav – både udefra og indefra – og det er normalt at have flere bolde i luften på samme tid.
Det at rumme og forholde os til mange ting på én gang, er med til at holde os i gang og sikre at vi udvikler os i nye retninger med vores bevidsthed.
Men pga. vores komplekse sammensætning af krop, sind og ånd – følger der også nogle udfordringer med vores udvikling; Nemlig stress.

Stress kan vise sig på et utal af måder: Sygdom, spændinger, bekymring, tankemylder, søvnforstyrrelser, følelsesmæssige svingninger, angst, depression, forvirring, nedsat kognitive funktioner etc. – listen er lang.
Men fælles for dem alle, er at de er symptomer på at der er noget i dig der ikke helt svinger som det skal.
At dit system for ofte eller for længe befinder sig i det røde felt, og enten reagerer med oversvingninger, eller nedlukninger.
At der er én eller flere ubalancer, som gør at det system der burde være opbyggende, er blevet nedbrydende.

Vi vil på forløbet arbejde med at vende nogle af ulemperne ved at være stresset, til fordele.
Det handler om at neddæmpe den del af overlevelsessystemet der er i alarmberedskab, og samtidig åbne den følsomhed der følger med at være stresset, på en måde som kommer til at berige dit liv i stedet for at belaste dig.

Jeg vil ved hjælp af energiarbejde, healing og shamanistiske metoder, arbejde med at reducere stressen i dit nervesystem, så der bliver mere plads til dig, inde i dig.
Så du begynder at gå imod udlevelse – i stedet for overlevelse.

Kurset er skabt på et spirituelt grundlag, hvor jeg bruger min erfaring som spirituel lære og healer.
Der vil under hver lektion være undervisning, healing og en guidet meditation, som åbner for indre erkendelser omkring emnet.

Du får udover de 6 lektioner også adgang til en ekstra 2 timers lektion, som handler om følsomhed og sensitivitet.
Og som en praktisk hjælp til at holde balancen i hverdagen – får du også adgang til 4 lydfiler med små konkrete øvelser der understøtter processen.
Du får altså i alt 13 timers healing og kanaliseret støtte – som dit nervesystem vil takke dig for!

Lektionerne er som følgende:

Lektion 1: Stabilitet og fodfæste.
Her arbejder vi med at åbne til dit udvidede fodfæste og genskaber erindringen i dig om din oprindelige balancerede tilstand i sin grundform. Samtidig arbejdes der med reducering af stres i nervesystemet.

Lektion 2: Forventninger og forløsning
Her arbejder vi i de forskellige lag af bevidstheden med forventninger som virker nedbrydende, og med dyb, effektiv og nænsom forløsning af det der presset dit system allermest.

Lektion 3: Skabelse af den nye trivselstilstand
Her arbejder vi med magi, når vi med hjælp af shamanistiske metoder nulstiller dine celler og åbner for at trække nye muligheder ind. Muligheder som skal hjælpe dig ind i en ny tilstand med mere overskud og trivsel.

Lektion 4: Forhindringer og forvandlinger
Her arbejder vi ud fra den nye trivsels-tilstand, med at åbne for de gaver der findes i dine ubalancer, så vi skaber en modpol til de nedbrydende reaktioner i dig. Der arbejdes med mild traumeforløsning på en konstruktiv og fremadrettet måde.

Lektion 5: Landingen i den nye form
Her arbejder vi med at sikre at de forskellige lag af din bevidsthed tager imod forvandlingen på bedste vis – samt med genskabelse af “døde” områder i hjernen og kognitive funktioner.

Lektion 6: Frihed og følsomhed
Her arbejder vi med at åbne til kompetencerne i din følsomhed, uanset hvilken form den måtte have. Vi åbner igennem det nye udvidede fundament, så din følsomhed kan træde ind som din nye bedste ven, intuition og indre kompas.
Vi arbejder med sunde måder at beskytte dig selv på, så du ikke mister din energi, men indtager din plads i verden på en konstruktiv og opfyldende måde.

Forløbet er åbnet for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til healing er nødvendig.

Praktisk:

Forløbet er oprindeligt skabt som et live online-forløb, men sælges efterfølgende som selv-studie.
Optagelserne er kodet med energi, så de virker på samme måde som hvis du var med på kurset online.
Når kurset er købt, får du permanent adgang til alle video og lydfiler som kan streames online eller downloades – så du kan bruge dem ligeså ofte du ønsker.

Normalprisen for kurset er 1450 kr. Men da jeg selv er ret begejstret for kurset, vil jeg meget gerne give det videre til så mange som muligt!
Derfor får du den næste måned muligheden for at købe hele pakken til 1000 kr.
Udover de 11 timer der er inkluderet i kurset – får du også adgang til en ekstra 2 timers lektion fra min Spirituelle aftenskole, med både healing og undervisning omkring følsomhed og sensitivitet.
Du får altså i alt 13 timers healing og kanaliseret støtte – som dit nervesystem vil takke dig for!
Og du sparer altså 450 kr. ved køb inden d. 12/10/2019.

Beløbet overføres til Nordea reg.nr. 1971 kontonr. 0749 433 906
eller mobilepay : 2728 6066
(Husk at skrive dit navn på overførslen)

Når betaling er sket, sendes en mail med hvilket køb der er foretaget til: rebekka.lassesen@mail.com
Hvorefter du vil modtage link til video og lydfiler på email.

Rigtig god fornøjelse med healingen ♥

Kærlige hilsner,
Rebekka Lassesen

 

”1000 tak for dit 6 ugers forløb, som vi begge får rigtig meget ud af.
Det er bare så øjen-åbnede, logisk, enkelt og psykologisk professionelt sammen med healingen – en magisk blanding, der flytter noget på den helt rigtige måde.” – Lars