Gratis healingsmeditation d.24/4

Energetisk forårsrengøring over webinar d.24/4 kl. 20-21.30

Velkommen til en triologi af guidede meditationer som støtter dig i at komme hjem i dig selv, og tættere på dit afbalancerede og autentiske udtryk.

Meditationerne tager udgangspunkt i der hvor du er i livet her og nu.
Ingen forkundskab til healing eller meditation er nødvendig for at kunne deltage.

Tema’et for meditations rækken er ’Energetisk forårsrengøring’

For ligesom foråret og den varme, nærende sol står for døren, åbnes i denne tid for lysets indstrømning i vores celler.

Både på det meget menneskelige og jordiske plan åbner vi os op for lysets kommen, i takt med at vores biologiske rytme tilpasser sig den øgede lystilstrømning, og vi begynder at vende os ud mod verden.

Men også på et mere universelt plan, hvor Den nye tid bringer muligheder med sig, som gør at vores celler i et større og større omfang, begynder at tilpasse sig den øgede bevidsthed som lander på jorden.

Man kan sige at bevidstheden ligeså stille begynder at lande i kødet, og skaber mulighed for dybere healing af de lavere-frekvente dele af os, som cellerne begynder at vibrere anderledes.

Denne indstrømning af lys i cellerne, giver mulighed for at få renset ud og belyst en lang række af de traumer, blokeringer og ubalancer vi bærer rundt på, og som ikke tjener til vores højeste bedste.

Mange af disse smerter som vrider os indeni, er med til at skabe fejlagtige overbevisninger, negative og egoistiske drivkræfter og selvbebrejdelse, som alt sammen er med til at skabe en modstand imod det lys som skal få os til at vokse og trives som besjælede væsner.

Meditationen vil guide dig ind i en tilstand af tillidsfuld væren, som støtter dig i at slippe modstanden mod forandring og hjælper til at giver plads til det nye.

Tiderne for de næste 2 meditationer:

2. Mandag d. 24 April 20.00 – 21.30
3. Tirsdag d. 09 Maj 20.00 – 21.30

Meditationerne er gratis og foregår online over webinar.
Tilmeldelse til d. 24 April sker via. dette link :
https://app.webinarjam.net/register/24003/440a48fc62

Når du har tilmeldt dit via linket (ved at trykke på den gule knap nederst på siden hvor der står; “Deltag live i webinar”), sendes et nyt link til den email adresse du har tilmeldt dig med!
Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig automatisk mit nyhedsbrev.
Webinarrummet åbner 10 min. inden start, så vi har lidt tid til at få styr på teknikken.

Meditationen er primært kanaliseret og healingen går igennem hver enkelte deltagers sjæl, så det sikres at man får lige præcis den healing som er det højeste og bedste.

Hold dig opdateret med mine aktiviteter og online meditationer ved at melde dig ind i gruppen her: https://www.facebook.com/groups/230034504001569

Vi ses
i lys & kærlighed ♥
fra Rebekka.