Heartfelt Love

Beskrivelse af healingsenergien Heartfelt Love, som kan heale tidligt skadede, igennem det at åbne op til genkendelse af kærlighed :

De første år af menneskelivet er meget skrøbelige, og især det at få adgang til hele følelsesregisteret er vigtigt. Vi skal indvies, indlemmes og indføres i alle aspekter af følelseslivet som mennesker – gennem livet og af de voksne omkring os. Hvis vi vokser op hos voksne, som ikke har den mulighed i sig, som ikke selv kan mærke, føle og udtrykke en række af disse følelser, så bliver vi følelsesmæssigt afstumpede. Især mangel på kærlighed har enorme konsekvenser. Manglen gør, at vi i resten af livet ikke kan genkende den dyrebare kærlighed. Den kærlighed som nærer os og fylder os op. Samtidig kan vi ikke tro på, at kærligheden er os forundt, da vi ikke fik den, da vi havde allermest brug for den. Den manglende genkendelse og følelsen af ikke at være værdig til kærlighed har store og nærmest uendelige konsekvenser i forhold til at kunne leve et fyldestgørende liv som menneske. Både i forhold til os selv og i forhold til de relationer og den verden vi lever i.

Energien bruger den nye tids adgang til at åbne koderne i vores DNA for genkendelsen af kærlighed, og det at kunne tage imod den i dens forskellige aspekter og nuancer. For at dette kan nås i mennesket, er der taget udgangspunkt i ‘Moderen, Styrken og Nåden’.

Igennem healingen vil modtageren få tændt sin indre styrke, livsgnist og tilgivelse og herigennem få adgang til det at bære den rene kærlighed til sig selv og den ydre verden, på en ligeværdige og afbalanceret måde.

Igennem denne åbning af vores koder, skabes der nye grundlag for at kunne genkende kærligheden, i lige præcis de områder vi har allermest brug for det. Det vil svare til at få lagt en erfaring ind om hvordan specifikke nuancer af kærlighed føles, modtages og gives, uden at have oplevet det selv. Disse nye erfaringsgrundlag bliver antændt og udfoldes i tiden efter healingen, i takt med udlevelsen i ens hverdag.

Healingen består af to dele; Den ene del er selve healingsenergien, som er skabt specifikt til åbne koderne til genkendelse af kærlighed. Den anden del, er en lys-healing, som støtter i udfoldelse og integration af healingen.

Lyset afbalancerer på mange niveauer. Det støtter med at give slip på det vi ikke har brug for længere, som blokere og begrænser os i forhold til at udnytte healingsmuligederne optimalt. Lys-healingen giver en psykologisk støtte til at gå ind i de rum der er smertefulde for os at gå ind i, som rummer vores lavere aspekter, så som sorg, frygt, mindreværd osv. Lyset giver også næring, både til vores menneske og sjælsdel, så grundlaget for healingsenergien og de nye kærlighedsfrø bliver maksimalt gødet og støttet.

Forarbejdet omkring skabelsen af healingsenergien og hentningen af den, er foretaget af Rebekka Lassesen, Galina Saikova, de åndelige mestrer Maria Magdalene og Kristus, samt andre åndelige mestre og en mængde af praktiserende energiarbejdere som arbejder for kærlighed og balance i universet.

Healingsenergien er en intelligent energi. Det betyder at den afbalancerer og stabiliserer dig lige nøjagtig der hvor DU har brug for det og i den mængde/styrke, som er optimal for dig.
Energien er derfor sikker og kan bruges og modtages af alle. <3

 

HFLlotus

Her kan du prøve healingen i fuld længde: