Kernehealing

Logo_rentegning_v7_outline

Kernehealing er en ny healings metode som healer lige præcis dèt, som gir’ de fleste mennesker allerflest udfordringer livet igennem. Nemlig barndomstraumer.

Træ med overbevisningerDisse barndomstraumer, bliver lagt ind som kodninger i vores system, i alderen 0-7 år, da der i denne periode er åbent ind til vores refleksområde i hjernen.

Alt imens graden af traumerne varierer, har de alle sammen dèt tilfælles at de presser og vrider vores energisystem ud af balance og giver os fejlagtige overbevisninger om os selv og verden omkring os.

Dette gør at vi kommer til at handle ud fra de overbevisninger vi er kodet med, i stedet for ud fra vores oprindelige udgangspunkt.
Disse skader kan vi lære at leve med og omkring, men ikke selv slippe helt af med, da det er lagt ind i refleksdelen af os , på samme niveau som det at gå og tale.

Det at vi er kerneskadet, behøver ikke betyde at vi ikke kan få et godt og tilfredsstillende liv på mange områder. Det er bare sværere at være alt det vi er, når der ligger dybe overbevisninger og smerter, som presser os til at leve et liv udfra mønstre som ikke er i fuld overensstemmelse med vores personlige udgangspunkt.

Kernehealingen giver os mulighed for at kigge nærmere på disse overbevisninger og vigtigst af alt, muligheden for at give slip på dem og vælge selv!

Herefter vi har mulighed for at lære vores oprindelige kerne og potentialer at kende, og kan dermed starte den spændende rejse hen imod at leve i overensstemmelse med vores sande natur.

Jeg kan personligt og i samklang med mange andre kernehealede, sige at kernehealing er en sand gave til mennesker, og jeg er glad og ydmyg over at kunne dele den med alle som er interesseret i at få healet deres kerne og komme tættere på sig selv.

Læs eller hør mere om kernehealing på : http://kernehealing.marianne-lane.dk/

Kontakt mig for nærmere information eller booking af tid på mail: rebekka.lassesen@mail.com eller ring på telefon: 2728 6066

 

Foredrag om Kernehealing KBH 2017:

 

Kernehealing ved Rebekka var en utrolig fascinerende oplevelse. Rebekka skabte et trygt og omsorgsfuldt rum for arbejdet med de personlige og følelsesladede emner, og den tryghed og omsorg er afgørende for mig, når det kommer til valg af behandler. Det var fascinerende for mig, hvor hurtigt og ubesværet Rebekka kunne sætte ord på mine følelsesmæssige mønstre. Hun bragte mine skyggesider frem i lyset på en behagelig måde, og ved at italesætte dem, gjorde hun dem mere håndterlige for mig. Jeg er spændt på at følge min udvikling efter healingen; den har helt sikkert sat mit liv i et nyt perspektiv og givet mig stof til eftertanke. Jeg har kun rosende ord om Rebekka.
-Maria