Kursus i Heartfelt love

Velkommen til et heldagskursus hvor du bliver bærer af healingsenergien Heartfelt Love, og hvor du lærer hvordan du kan bruge den til at heale dig selv og andre med.I Maj 2015 var vi en gruppe på 34 på en hjerteåbnende rejse til Montserret i Spanien. En Spirituel rejse som jeg blev guidet til igennem en indre vision, og som endte med skabelsen af Heartfelt Love.
En rejse som ligger mig på hjertet at dele med dig som føler dig kaldet til at være med ♥

Heartfelt love healingen arbejder med dybere kontakt til hjertet, åbning af erfaringsgrundlag omkring kærlighed, dyb indre renselse og stabilisering af dig og dit energisystem.
Healingen er særligt god til mennesker der er tidligt skadede, igennem det ikke at være blevet set og mødt i kærlighed.

De første år af menneskelivet er meget skrøbelige, og især det at få adgang til hele følelses-registeret er vigtigt.
Vi skal indvies, indlemmes og indføres i alle aspekter af følelseslivet som mennesker – gennem livet og af de voksne omkring os.
Hvis vi vokser op hos voksne, som ikke har den mulighed i sig, som ikke selv kan mærke, føle og udtrykke en række af disse følelser, så kan vi blive følelsesmæssigt afstumpede.
Især mangel på kærlighed har enorme konsekvenser. Manglen gør, at vi i resten af livet ikke kan genkende den dyrebare kærlighed. Den kærlighed som nærer os og fylder os op.
Samtidig kan vi ikke tro på, at kærligheden er os forundt, da vi ikke fik den, da vi havde allermest brug for den.
Den manglende genkendelse og følelsen af ikke at være værdig til kærlighed har store og nærmest uendelige konsekvenser i forhold til at kunne leve et fyldestgørende liv som menneske.
Både i forhold til os selv og i forhold til de relationer og den verden vi lever i.
 
Energien bruger den nye tids adgang til at åbne koderne i vores DNA for genkendelsen af kærlighed, og det at kunne tage imod og give den i dens forskellige aspekter og nuancer.
For at dette kan nås i mennesket, er der taget udgangspunkt i ‘Moderen, Styrken og Nåden’.
 
Healingsenergien er en intelligent energi. Det betyder at den afbalancerer og stabiliserer dig lige nøjagtig der hvor DU har brug for det og i den mængde/styrke, som er optimal for dig.
Energien er derfor sikker og kan bruges og modtages af alle.
 
Kurset er, ligesom hentningen af energien var, støttet og guidet af åndelige mestrer.
 
Kurses dagen indeholder :
• En beskrivelse af rejsen, forberedelserne og de forskellige processer vi gennemgik.
• Beskrivelse af energien og hvordan den virker.
• Jeres system bliver klargjort til at kunne bære energien, igennem en dyb guidet meditation.
• Overdragelse af healingsenergien, som koder systemet til genkendelse af kærlighed.
• Øvelse i anvendelse af energien.
• Delinger og spørgsmål
 
Undervisningen foregår fra 10.00 – 18.00 med en times frokostpause og små minipauser undervejs, hvor der serveres te, kaffe og lette snacks.Det er muligt at opbevare madpakker i køleskab.

Kurset er åbnet for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til healing er nødvendig.

Kurset afholdes i Skæring, men det er også muligt at deltage online over webinar.
Ønsker du at deltage via webinar, skal du blot huske at give besked om at du er med online, hvorefter du får tilsendt et link dagen inden kurset afholdes.
Det er også muligt at være med i energien, i “healingsfeltet” og/eller købe adgang til video eller lydfiler efter afholdt kursus, skulle du være forhindret i at deltage på selve dagen.

Der er 10 pladser til dem der deltager live, og tilmelding skal ske senest d.24.11.2019.

Efter afholdt kursus, får du adgang til lyd-optagelser fra dagens undervisning, som du kan downloade og bruge ligeså tit du har lyst.

Tilmelding på: rebekka.lassesen@mail.com
eller tlf: 27286066

Pris: 1250 kr.
Beløbet overføres til Nordea reg.nr. 1971 kontonr. 0749-433-906. eller mobilepay : 27286066
(Husk at skrive dit navn på overførslen + HFL kursus)

Vi ses til en hjerteåbnende dag ♥
Med kærlige hilsner,
Rebekka

Udtalelser fra deltagere på Heartfelt Love kursus:

“Jeg deltog på Rebekkas kursus i aktivering af Heartfelt Love healingsenergien i januar 2019, og jeg kan varmt anbefale både kurset og healingen.
Det var en intens dag med mange personlige processer, og med mange ahaoplevelser, som kan støtte min rejse i livet.
Min personlige oplevelse af selve aktiveringen var en meget smuk og kraftfuld hjerteåbning, som jeg er dybt taknemmelig for.
Der er nu gået et par uger siden kurset, og jeg har lige fra aftenen, hvor kurset fandt sted, dagligt bemærket, at mit hjerte har været mere vibrerende, når jeg er i kontakt med en kær.
Det føles som om, at det er fordi, at jeg nu er i stand til at læse en kærlighedsfrekvens, som jeg ikke kunne genkende før kurset. Det er en stor lettelse for mig.
Jeg har desuden mærket, at healingen har arbejdet på min selvkærlighed. Jeg har på nuværende tidspunkt givet healingen fire gange, og jeg når jeg healer med Heartfelt Love, mærker jeg tydeligt, at jeg er på energiarbejde.
Jeg er taknemmelig for at være bærer af Heartfelt Love, så jeg kan støtte dem, som ønsker det, og dermed bidrage til at kærligheden i verden i højere grad kan blomstre.”
– Maria

“At deltage på Heartfelt Love kursus, var en meget intens og dyb oplevelse, der har givet mig adgang til en healingsenergi og metode, som jeg bruger på mig selv og andre nu med en smuk virkning.
Rebekka var knivskarp på kurset og formåede gang på gang at mærke ind i og beskrive energier i mig, som jeg kunne mærke, men ikke helt forstå og sætte ord på.
Jeg kan varmt anbefale kurset, der kan noget vigtigt og helt unikt.”
– Anna