Meditation under Blodmånens skær (gratis arrangement med Rebekka & Karina)

Husk tilmelding gennem dette link: http://app.webinarjam.net/register/2108/5a2c436c54
Der er ikke teknisk support på dette arrangement.

Når Blodmånen og Fuldmånen toner ind natten til d. 28. september, har du mulighed for, støttet af denne helt særlige energi, at læne dig ind i de dybder i dig selv, hvor du gennem urkontakten balanceres i din kontakt med himmel og jord.

Der åbnes for en genvækkelse og integrering af hukommelsen om hvad vi var og er i vores fysiske udtryk og oprindelse, og absolutte samklang med Jordens urfelt.

Træd ind i den nye tid, og efterlad alt det du ikke længere har brug for i den gamle.

Ligesom vi i høsten, skiller kornene fra aksen, tilbyder denne Blod-fuldmåne os en mulighed for at kigge dybere ind i hvad det er for gamle mønstre, overbevisninger og ubeviste valg, der begrænser os fra at blive den bedste version af os selv.

Når jordens felt kaster sin skygge på månen, og solen genspejler skæret deraf tilbage ned på menneskeheden, åbnes et felt af muligheder for bevidstgørelse.

Muligheder for at få belyst og healet nogle af de spejlinger og refleksioner der ligger i de ubevidste og halvbevidste lag.

Feltet åbner op til muligheden for at træde ind i dit nuværende optimale balancepunkt for den rene kontakt imellem mennesket og sjælen.

Ud fra dette balancepunkt, vurderes hvad du fortsat har brug for at holde fast i, og hvad du er parat til at give slip på.

Herigennem integreres alt det du er i et nyt og stærkere udgangspunkt, som folder sig ud i den efterfølgende tid og vil støtte dig i at stå stærkere i dig selv.

Vel mødt ♥

Rebekka Lassesen og Karina Bundgaard

Meditationen vil være kanaliseret og guidet og indeholde healing til hver enkelt deltager.
Ingen forkendskab til meditation eller healing er nødvendig for at deltage.

Husk tilmelding gennem dette link: http://app.webinarjam.net/register/2108/5a2c436c54
Der er ikke teknisk support på dette arrangement