Om Rebekka

fbtJeg hedder Rebekka Lassesen og jeg arbejder som Moderne Shaman med healing, klarsyn, klarfølelse og bevidst udvikling og forståelse af energi og åndsvidenskab.

Jeg holder til lidt nord for Århus, hvor jeg bor med min mand og vores to døtre.
Til dagligt hjælper jeg mennesker med at forløse smerte og ubalancer – og få dybere kontakt til sig selv og deres sjæl, i gennem healing og selvforståelse.

Jeg elsker når jord og himmel/menneske og sjæl, smelter sammen i en større sammenhæng og gør livet og hverdagen mere tilfredsstillende, sammenhængende og levende.

Følsomheden og kontakten til den usynlige virkelighed har jeg haft med mig altid, og har helt tilbage til barndommen kunnet aflæse, se og haft forståelser som rakte ud over mine erfaringsgrundlag.
Jeg har altid vidst at jeg ville hjælpe mennesker, og være med til at skabe større balance og bevidsthed i verden.
De sidste 10 år har jeg arbejdet bevidst med min egen renhed og kontakt, sideløbende med at min virksomhed og daglige praksis har taget form.

Med mig ind i mit arbejde, bærer jeg dybe værdier omkring nærvær, tillid og ligeværdighed.
Jeg arbejder pædagogisk, psykologisk og spirituelt med at forstå, møde og favne det hele menneske.
Mit arbejde handler om at hæve bevidstheden, skabe trivsel, stabilitet og vækst i alle områder af livet

Jeg tilbyder personlige sessioner, spirituel undervisning, virksomheds-vejledning, afholder kurser, hellige ceremonier, onlineforløb og kanaliserede meditationer.
Derudover arrangerer jeg spirituelle rejser rundt om i hele verden og underviser fast på Kernehealeruddannelsen og Visdomsskolen for Moderne Shamanisme.