Rejse til New Zealand

Åbning af skatten fra Lemurien – nøglen til sjælens forløsning i mennesket

Vi tager til New Zealand for at åbne for de gamle erfaringer om sjælens mulighed for at åbne løngangene i menneskets bevidsthed.

Det at være et besjælet væsen er en kompliceret sag. Der er instinkter, som skal balanceres, harmoniseres og integreres til dybt ledende drivkræfter for sjælens dybe visdom.

På rejsen til New Zealand får vi adgang til skatten fra visdomsfolket fra Lemurien. Et folk fra et meget gammelt samfund, fra lang tid før jordens skabelsestid.
Folket fra Lemurien bærer visdommen om, hvor vigtigt det er, at sjælens vibrationer forenes i kødet og med instinkterne.

Vi tager på en rejse, som tager udgangspunkt i området omkring Auckland, hvor vi skal samle erfaringerne sammen og forberedes til at åbne dem og integrere dem i jordens nye opgraderede visdomsfelt.
Selve installationen af visdommen sker ved Nordøens hjerte Lake Taupo.

Når du tager med på sådan en rejse, er det et eventyr, hvor ingen af os ved hvad der kommer til at ske.
Det eneste der er sikkert, er at det er guidet, og vi kommer alle på en rejse, der er endnu dybere i det indre end i det ydre.

Jeg glæder mig til at dele rejsen med dig, hvis du føler dig kaldet. Enhver som føler sig tiltrukket af arbejdet er velkommen.

Pris: 4.700 kr.
Beløbet skal betales senest d. 9.9.

Prisen er inkl. undervisning og guidet energiarbejde alle dage, samt transport rundt på øen.
Hotel og forplejning står den enkelte selv for.

Vi finder fornuftige overnatningsmuligheder i området, som vi vil koordinere internt for bedst mulig fælles løsning. (Vi finder et  fælles-hus på airbnb)

Vi har oprettet en Facebookgruppe hvor du bl.a. kan få hotel-anbefalinger, koordinere med andre rejse-fæller, få adresse til mødelokale og detaljeret program for dagene, som vi nærmer os rejsen.
Link til gruppe på Facebook:
https://www.facebook.com/groups/292782094528004/

Program for rejsen:

Dag 1. One Three Hill
Om formiddagen er der samling og velkomst i mødelokalet.
Efter frokost skal vi ud på bakken “One Three Hill” som ligger midt I Auckland by. Her skal vi forbindes til landet, området og stedets ånd.
Om aftenen er der undervisning og meditationsarbejde i mødelokalet.

Dag 2. Coromandel
Om formiddagen tager vi samlet ud til Coromandel halvøen som ligger øst for Auckland. Her skal det primære energiarbejde foregå med støttergrupper hjemme fra Danmark.
Vi skal forbinde os til de gamle Kauri træer, som findes i området. Igennem kontakten til træernes ånd, skal vi åbne op for skatten fra Lemurien som indebærer kodninger og erfaringer.
Efter arbejdet er færdigt, kører vi samlet tilbage til byen.
Om aftenen er der opfølgende energiarbejde og undervisning i mødelokalet.

Dag 3. Bethells Beach
Om formiddagen kører vi sammen ud til stranden vest for Auckland. Her skal vi igennem en renselsesproces, som kontakten til vandet støtter os i.
Om aftenen er der undervisning og meditationsarbejde i mødelokalet.

Dag 4. Rangitoto Island
Om formiddagen tager vi samlet med færgen ud til vulkanøen Rangitoto Island. Her skal vi forankre arbejdet og skabe energien/støtten.
Sidst på eftermidagen tager vi samlet med bus eller biler til øens hjerte: Lake Taupo (ca. 5 timers kørsel) hvor vi overnatter og bliver integreret med energien i området.

Dag 5. Lake Taupo
Vi stater om morgenen med at køre ud til Månekraterne, hvor vi forbereder åbningen indadtil. Derefter kører vi videre til søens bred, hvor vi skal arbejde med åbningen udadtil og integrering af det nye frø. Om aftenen samles vi og evaluerer, samt tager afsked med hinanden i gruppen.
Dem der skal tilbage til Auckland for at rejse hjem, tager bilerne/bussen tilbage i fælles grupper og resten rejser videre hvor de skal hen.

NB. Der tages forbehold for ændringer i programmet. Husk at turen er guidet! Det betyder at magien opstår undervejs, ligesom detaljerne i programmet.
I vil få nærmere besked om præcise tidspunkter og evt. ændringer hver gang vi samles i gruppen.

Kærligst fra
Marianne og Rebekka

 

STØTTEGRUPPER:

 

Den d. 10.10. kl. 19.15 lokal tid – det vil sige kl. 8.15 dansk tid – gennemføres en proces, som er så stor, at der er brug for støttegrupper hjemme i Danmark for at balancere arbejdet. Støttegrupperne kommer til at være en række bærende søjler omkring den portal arbejdet udføres fra og vil sikre balancen.

Har du lyst til at deltage i en støttegruppe? Så tilmeld dig hos den vært, som du gerne vil deltage hos – du kan finde kontaktoplysninger længere nede. Og mød op på dagen i lidt god tid.
_____________________

Ved at deltage i støttegruppen – som er gratis – får du:

1. Mulighed for på live video at deltage i ‘hentningen af energien’ og forløbet i New Zealand (hvis der er internetkontekt, hvad vi håber) – dvs at følge processen med kanalisering, og hvad der ellers måtte ske i de 2 timer. Da forløbet er kanaliseret, ved man ikke i forvejen, hvad der kommer til at ske.

2. At få nogle intense og energigivende timer – måske vil energitilførslen til dit system brede sig til både før og efter begivenheden i New Zealand. De fleste vil opleve et energiløft, der er er en afspejlning af, hvad deltagerne på rejsen oplever. Se mere længere nede.

I de ca. 2 timer støttegruppen er sammen, kan man sidde stille og følge forløbet – indadtil og/eller udadtil – eller man kan tale sammen med stille opmærksomhed på det, der foregår.

Det er ikke nødvendigt at have forkundskaber i at arbejde med spirituelle ting eller energier. Det er dog vigtigt ikke at afbryde processen og forlade gruppen, imens vi er i gang, da det kan give lidt ubehag resten af dagen.

________________________

Man kan deltage i følgende grupper forskellige steder i Danmark. Der kommer hele tiden nye værter til, så hav tålmodighed og tjek senere, hvis der ikke lige nu er en tæt på dig.
Tilmeld dig gerne i god tid, så vi kan oprette flere grupper, hvis der er overbooket et sted.
Mød op i god tid, så I er klare, når det starter.

NORDJYLLAND

9440 Aabybro LImfjordsgade 41 Gjøl
Tilmelding til Birgitte på tlf. 51274825

9330 Dronninglund Lindenovsvej 61
Tilmelding Aase Mobil 60204326

MIDTJYLLAND

8740 Brædstrup: Skolebakken 6B, Tønning
Tilmelding til Karin på mobil.: 60 70 68 76 (sms)

8660 Skanderborg – Poul la Coursvej 13, 1.th
Tilmelding til Sara Toft tlf

8410 Rønde, Hovedgaden 16, 1. sal
Tilmelding til Lene på sms 40949131

8200 Aarhus N, Marienlunds Alle 23
Tilmelding til Else sms 30258610

SYDJYLLAND
6000 Kolding: Strandmøllevej 14
Tilmelding til Jeanette Therkildsen på tlf: 21438039

FYN

5000 Od C, Chandra Dreier che.dreier@gmail.com tlf 53558145 Mosegårdsvej 221

5260 Odense S, P. M. Madsens Vænge 13.
Tilmelding til Linda linda@lindadahl.dk eller 2991 1394

SJÆLLAND

4500 Nykøbing Sj: Dr.Schadsvej 36.
Tilmelding til Trine: 20469039

4300 Holbæk, Rahbeks Have 60
Tilmeld: Bettina Liane tlf.: 31150907

KØBENHAVN

2500 Valby: Panumsvej 28
tilmelding Hanne Astrup Kristensen 2505225

2300 Kbh.S., J.C. Christensens Gade 2A, 2. tv.
Tilmelding til Susanne på: Susamundsen@gmail.com

2100 Kbh Ø. J. E. Ohlsens gade 4, 4. Th
Tilmelding til Tabitha på tlf.: 61 28 26 61

________________________

Hvis der mangler en vært i dit område og/ eller du vil måske selv gerne være vært for en støttegruppe og har en formening om, at I vil kunne blive 5 deltagere(VIGTIGT), så skriv en mail til Else på elsebj@gmail.com med dine data OBS OBS på PRÆCIS PÅ SAMME MÅDE som eksemplet her – altså postnummeret først, så det er overskueligt i opstillingen. Det sparer så meget tid ikke at skulle klippe og klistre i det, I sender til Else 😉

Eksempel:
8600 Silkeborg: Slangebakken 2, Laven
Tilmelding til Alice på tlf.: 51 48 53 20.

HVAD INDEBÆRER DET AT VÆRE VÆRT?

– Tage imod tilmeldinger fra dem, som gerne vil komme, på tlf. eller email alt afhængigt, hvad du foretrækker.

– På dagen at have gjort klar til gæsterne, og evt. have vand/kaffe/te/frugt/småkager/nødder/rosiner (valgfrit – man kan deles om udgifterne). Afholdelse er kl. 8.15-10.00 – link til videokonference fra ca. 7.30 (info følger)

– Du skal have en computer med internetforbindelse, så I kan følge med på det livefeed, der bliver sendt fra New Zealand. Du modtager et link gennem værtsgruppen ’For værter for støttegrupper på Marianne Lanes spirituelle rejser’ og nok også på mail(som sikkerhed), som du så skal trykke på fra din computer. Det er vigtigt, at du har genstartet din computer og måske også din router lige før du trykker på linket, da der ellers kan opstå tekniske gnidninger.

– Når du er godkendt som vært, skal du søge om optagelse i gruppen ’For værter for støttegrupper på Marianne Lanes spirituelle rejser’https://www.facebook.com/groups/1386757068064579/?fref=ts
Du bliver lukket ind af Else.
Læs her om hvordan du melder dine deltagere ind i en gruppe, hvor de/vi kan dele vores erfaringer med arbejdet.

– Del gerne begivenheden med dit netværk. Det er en god idé at dele begivenheden på din egen tidslinje på facebook og i grupper med mulige interesserede, men det er ikke noget krav.

NB! Der skal være 5 eller flere tilmeldte pr. sted, ellers kan det blive vel hårdt for systemet..