Spiralrejse til Påskeøen ~ Skatten fra Atlantis

GTY_easter_island_statues_jt_150201_12x5dd_992I denne række af Spiralrejser, arbejder vi på at åbne bevidstheden til et niveau der ikke har eksisteret på jorden endnu. Til det har vi brug for hjælp fra vores søstre og brødre i universet.
Denne gang er vi blevet guidet til at tage til Påskeøen, ude midt i stillehavet.

På Påskeøen skal vi arbejde på at integrere sjælsbevidstheden i drivkræfterne fra hierarkiet.

Det er en del af arbejdet med at hente skatten fra Atlantis – Åbningen til ubegrænsetheden.

Vi bringer muligheden ind på jorden gennem en åbning i tiden og energien, der eksisterer lige der, hvor vi er afsted.
De nye niveauer af bevidsthed der ligger i åbningen, giver sjælen adgang til de dyriske drivkræfter, til det som i sædvanlig tale kaldes egoet.

Vi får støtte fra de energiaftryk og adgange som findes på Påskeøen, og skal arbejde med de magiske megalith sten og vulkanernes kraft.

I forbindelse med energiarbejdet udføres desuden et stort stykkeenergiarbejde på menneskehedens fælles bevidsthedsfelt, som støtter stabilisering og åbning imod et forenet folkefærd i fred på jorden.

Vi skal arbejde på at behovssystemet skal kunne bære et højere bevidsthedsniveau uden at blive ubalanceret.
Det skal hjælpe os med at komme ind i en tilfredshedstilstand, så vi i princippet bliver urørlige i hele vores energifelt. Både det som vi er vant til at være i kontakt med, som vi er vant til at fylde os op i, men også det næste lag. Det der er problemet er, at når vi træder ind i et bevidsthedsområde, som ingen eksisterer i på jorden endnu, så er der ligesom en hel storm i det bevidsthedsfelt, som rykker os rundt. Det betyder, at vi bliver ekstra pressede på vores behov, og alle vores styrende mekanismer bliver sat ud af kurs.

Denne anden omgang af spiralrejserne, som vi er i gang med nu (til Afrika, Påskeøen, Sibirien og Skotland), går ud på at skabe en støtte til at komme på plads i dig selv, blandt andet ved at finde den udvidede gralstilstand, hvor du kan hente hjælp fra alle arkiverne iuniverset, og samtidig finde ro i stormen.
Imens vi gør det, bidrager vi til at tilstanden udbredes i menneskets bevidsthedsfelt på jorden. En tilstand som danner grundlag for en opgradering af visdommen, modet, kærligheden og trygheden, som kan bæres i mennesket. Hvilket er vejen til fred og forening på jorden.

Når du tager med på sådan en rejse, er det et eventyr. Et eventyr som er dybt guidet, og hvor vi alle kommer på en rejser der er omend endnu dybere i det indre end i det ydre.
På hele rejsen vil du blive holdt i et energifelt som støtter op om både dine personlige processer, samt det store arbejde for jorden som bliver kanaliseret ind i dagene. Du vil under hele rejsen modtage undervisning og dyb bevidsthedsudvidende healing, som støtter dig i at komme dybere hjem i dig selv og din udfoldelse.

Vi glæder os til at dele rejsen med dig, hvis du føler dig kaldet.
Enhver som føler sig tiltrukket af arbejdet er hjerteligt velkommen. ♥

I kærlighed ♥
Rebekka Lassesen og Marianne Lane

Praktisk:

Pris: 4.700 kr.

Dep. 1.700 indbetales senest d.15.2.2018
Restbeløb indbetales senest d.30.03.2018 til
Nordea Bank
Reg : 1971
Konto nr : 0749-433-906

MobilePay
Mobilnr. 27286066

Prisen er inkl. undervisning og guidet energiarbejde alle dage, samt billet til nationalparken og transport rundt på øen.

Fly, Hotel og forplejning står den enkelte selv for.

Vi finder eksempler på fornuftige flyrejser og overnatningsmuligheder i Hanga Roa, som vi vil koordinere internt for bedst mulig fælles løsning.

Meld dig ind i Facebookgruppen for deltagere på turen, eller skriv en mail for at få hotel-anbefaling/Airbnb, adresse for kursus undervisning mm.

Facebookgruppe for praktisk information om rejsen:
https://www.facebook.com/groups/1689897954406921

Programmet starter d. 2 April kl.10 og slutter den 6 April om aftenen.
Vi skal i løbet af dagene bla.a. se, mærke og arbejde med:
* Oldgamle mure og plateauer af megalith sten (Ahu Vinapu), (svarende til dem vi bla.a. så ved Sacsayhuaman i Peru.)
* De tre vulkaner på øen.
Besøge gamle historiske og cermonielle sites.
*Og ikke mindst; De mange Moai stenstatuer rundt omkring på øen.

For tilmelding og mere information:

Kontakt Rebekka på Tlf: 27286066
E-mail: rebekka.lassesen@mail.com