Gratis webinar med støtte til landingen i syvende-dimensions bevidsthed

Fredag d. 28.10.2016 kl. 20.30-22.00

Jeg er blevet guidet til at holde en gratis healings-meditation med tema’et: Støtte til landing i syvende dimensions bevidsthed

Meditationen sendes som online webinar og er kanaliseret ind fra de åndelige mestre: Kristus og Maria Magdalene, Mark og Merlin.

“Som jorden for alvor er i gang med at lande i syvende dimensionslag, sker en forvandling.
Forvandlingen sker på mange planer på én gang og skaber spændinger i jeres og jordens energifelter.

Det at jorden lander i syvende dimensionslag, betyder at I er i gang med at åbne op for porten til magiens og de ubegrænsede muligheders verden – i virkeligheden!

Landingen skaber åbninger og udvidelser, som gør at mennesket begynder at få en dybere forståelse for sammenhænge og potentialer, som sammenkobler de fysiske med de ikke fysiske lag.

Disse udvidelser skaber dybe dønninger ind i både det tætteste fysiske og ud i det mere flydende og abstrakte.

Det at porten til magiens verden åbner sig, betyder at I begynder at forholde jer til jer selv og verden på en ny måde.
Det kan sammenlignes med at have haft et gammelt sort/hvid tv i mange år, for så at skifte det ud med en super skarp fladskærm, til efterfølgende at få en 3D skærm og 3D briller.
Det åbner op for nye muligheder og giver en fornemmelse af at gå fra at være observant af filmen, til at være en del af den og opleve den indefra og ud og udefra og ind på samme tid.

Det giver en spontan forståelse af at kunne bevæge sig frit og ubesværet imellem verdener og gør jer derved mere modtagelige overfor at blive påvirket, og at påvrke ud i flere lag end tidligere.

Som udvidelsen tager til, renses ud på alle planer, og mange som er sensitive overfor energi-indstrømninger kommer derfor til at opleve en tid med megen udsving, både i de abstrakte bevidsthedslag, de følelsesmæssige lag og helt ind i de fysiske lag.

For at der kan blive plads til de nye åbninger i en afbalanceret form, er der brug for dybe udrensninger i jeres fastgroede systemer og mønstre.

For at I kan strække jer uden at miste fodfæste, styrkes jeres jordforbindelse og skaber en dybere kontakt til jeres fysiske fundament og de lavere dimensionslag som jorden rummer, og sikrer at åbningen i syvende dimension lander stabilt i jeres fysiske virkelighed.

Man kan sige at jo højere I kan flyve, jo mere styrke lægger vi i jeres tyngde(kraft).
Det betyder at I bliver tvunget på plads i jer selv, i en grad hvor I begynder at få kontakt til dybere og dybere dele af jer selv.

Dette kan give en række ubehagelige oplevelser, da konfrontationen med smerten, tyngden og ubalancerne i livet, både i sin nuværende form og i form af traumer og erfaringer, kan virke overvældende.

Den dybe kontakt til jer selv som menneske, giver også en styrke og en handlekraft, som kan komme til at fungere som en negativ drivkraft, når den får uhensigtsmæssig næring fra smerten i livet- som ufravigeligt følger med åbningerne.

Derfor vil mange af jer, få en oplevelse af at blive lagt ned i denne tid.
Det er en sikkerhedsforanstaltning som virker på flere områder.
Både i forbindelse med disse negative drivkrafter, og samtidig bliver det brugt til at få brændt så meget sorg og smerte af som muligt, så ankringen i syvende dimension bliver båret rent ind.

Det at åbne op til magiens port ind i de fysisk manifisterede lag, skaber en adgang i mennesket, som med brænde fra de negative drivkræfter, kan få konsekvenser for jer som mennesker.
Derfor er udrensning og afbalancering yderst kærkommen i denne tid.”

Healingsmeditationen hjælper jer med at udrense og rumme de forskellige processer I går i, og støtter jer i at gå igennem magiens port med et stabilt fodfæste i et langt mere dynamisk fundament.

Meditationen er gratis og foregår online over webinar.

Tilmeldelse sker via. dette link :
https://app.webinarjam.net/register/24003/60b0174486

Når du har tilmeldt dit via linket (ved at trykke på den gule knap nederst på siden hvor der står; “Deltag live i webinar”), sendes et nyt link til den email adresse du har tilmeldt dig med!

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig automatisk mit nyhedsbrev, som selvfølgelig kan afmeldes til enhver tid.

Webinarrummet åbner 10 min. inden start, så vi har lidt tid til at få styr på teknikken.

Alle kan deltage- ingen forkundskab til healing eller meditation er nødvendig.
Healingen er intelligent og går igennem hver enkelt deltagers sjæl, så det sikres at man får lige præcis den healing som er det højeste og bedste.

Hold dig opdateret med mine aktiviteter og online meditationer ved at melde dig ind i gruppen her: https://www.facebook.com/groups/230034504001569/

Se begivenheden på Facebook: https://www.facebook.com/events/346182945727735

Vi ses,
i lys & kærlighed ♥
Fra Rebekka.