Kernehealeruddannelsen

 

Kernehealeruddannelsen er en del af Visdomsskolen for Moderne Shamanisme ved Marianne Lane. 

Forudsætninger for optagelse på uddannelsen

For at blive optaget på Kernehealeruddannelsen skal du have taget – eller gå i gang med – Marianne Lanes Grundmodul 1 og 2 samt grunduddannelsen. Derudover du skal have modtaget en kernehealing.

Du skal have evner og forudsætninger inden for at kunne se og mærke andre.
Du skal have arbejdet med dine egne barndomstraumer, og du skal have modtaget en kernehealing i så god tid som muligt inden uddannelsesstart, så du har fået en del af forstyrrelserne fra traumerne sat på plads i kernen – specielt selvværdsproblematikkerne skal der gerne være arbejdet meget med.

Gennem uddannelsesforløbet kommer du til at arbejde med fokus, renhed og disciplin, både som grundlæggende menneskelige kvaliteter, men i høj grad også som professionelle egenskaber, der er afgørende for dit virke som kernehealer.

Dermed kommer du til at arbejde indgående med dig selv. Du skal forvente hårdt arbejde, dybe processer og store resultater på kort tid. Det kræver plads i livet.

Det er derfor vigtigt, at du har overskud og tid til at dedikere dig til undervisningen og det mellemliggende arbejde, inden du vælger at gå ind i et uddannelsesforløb.

Der er ikke specifikke krav til uddannelsesmæssig baggrund for optagelse på uddannelsen, men alle ansøgere bliver vurderet individuelt af Marianne og en kollega. 

 

Ansøgning om optagelse

Hvis du ønsker at deltage på uddannelsen skal du skrive til kh@marianne-lane.dk og bede om at få vurderet din egnethed. Skriv om du har fået en kernehealing samt hvornår, og om du har taget Grundmodul 1+2.  

 

1. år
Forløb og undervisning

 

Kernehealeruddannelsens 1. år tager 1 år.

Undervisningen foregår med web-konferencer og weekendundervisning i Århus.

Der er 20 mandagslektioner à 2 timer og tre obligatoriske weekender.

Undervisningen varetages primært af Marianne Lane og Rebekka Lassesen.

De første 5 kernehealinger laves under vejledning og supervision af en underviser.

 

2. år
Undervisning og praktikperiode

 

Kernehealeruddannelsen År 2 – for alle deltagere på kernehealeruddannelsen 2014-2018 – uanset om du har gennemført uddannelsen eller ej.

Du vil få mest ud af deltagelsen, hvis du er i gang med eller klar til praktikperioden. Hvis du ikke er klar til praktikperioden anbefales det, at du gennemgår alt dit materiale fra kernehealeruddannelsen.

Vi mødes til ti 2-timers lektioner mandage aftner kl 20-22.

Under hver lektion er der ca. 45 min teori – 10 min pause og 60 min til svar på spørgsmål og dialog omkring praktisk kernehealing. 

Deltagerne samles i en lukket facebookgruppe. Til hver lektion vil der være lektier, der skal være afleveret senest fredag formiddag, i ugen før vi mødes om mandagen. 

 

Meditationer på kernehealeruddannelsen

Meditationerne består af healinger og stabiliseringer, åbninger og forløsninger samt omkodninger og kompetenceoverførsler. Alt bliver integreret i dig, så du kan bruge det efter behov i alle livets aspekter.