Sjælestunder – online healingsmeditationer

 

Sjælestunder er kanaliserede meditationer, der virker healende, stabiliserende og bevidsthedsåbnende.

Hver enkelt meditation åbner til en tilstand der bæres ind igennem Den nye tids ånd, som en hjælp og støtte den enkelte kan læne sig ind i, for at finde sin personlige balance indenfor de angivne emner.

Mulighederne er som digte der inspirerer og vækker din bevidsthed ind i tilstande som du ikke kender, og genkender dybt i dit indre på samme tid.
Sådan åbnes til healingen i Den nye tid, igennem dybe spejlinger der fortæller dig noget om hvem du er, hvad du er her for, og hvor din sjæl ønsker at guide dig hen.

Spejlingerne i energien fungerer som holdte indgange ind i din egen healings-proces, der på én gang giver dig svar på gåder du går med og samtidig tænder nye spørgsmål og refleksioner der leder dig på rette vej til et liv i dybere samklang med din sjæls visdom.

Alle meditationerne der har været afholdt online, kan tilgås som lydfiler på replay.

Når du har købt adgang til meditationerne live får du tilsendt et link til webinaret. Har du købt adgang på replay, får du tilsendt et link til en mappe med alle lydfilerne, hvor du kan streame dem online, eller downloade dem til din enhed.

Praktisk

Hver meditation koster 111 kr.

Køb meditationerne enkeltvis, ved at trykke på dem på listen herunder, eller du kan købe alle meditationer i rækken på én gang HER

Alle er velkomne, uanset niveau af meditativ træning.

Køb meditationerne enkeltvis