Hej og hjerteligt velkommen til!

 

Jeg hedder Rebekka Lassesen, og jeg arbejder med energi og bevidsthed som Moderne Shaman(inde)

Jeg holder til i Egå ved Århus, hvor jeg bor med min mand og børn.

Til dagligt hjælper jeg mennesker med at forløse ubalancer, og med at få dybere kontakt til sig selv, sjælen og de kompetencer der afspejler det unikke indre udtryk.

Jeg elsker når jord og himmel, menneske og sjæl – smelter sammen i en større sammenhæng og gør livet mere harmonisk, sammenhængende, levende og meningsfuldt – hver dag!

Følsomheden, nysgerrigheden og kontakten til den energetiske og spirituelle virkelighed har jeg haft med mig altid, men jeg har særligt de sidste 10 år arbejdet dedikeret med min kontakt og renhed som kanal, og har siden 2015 haft egen virksomhed.  

 

Med mig ind i mit arbejde bærer jeg dybe værdier omkring nærvær, tillid, kærlighed og ligeværdighed.
Jeg arbejder pædagogisk, psykologisk og spirituelt med at forstå, møde og favne det hele menneske.

Mit arbejde handler om at hæve bevidstheden på jorden, og hos det enkelte menneske skabe trivsel, stabilitet, flow og vækst i alle områder af livet.

Jeg tilbyder spirituel undervisning, personlige sessioner, mentoring/clairvoyant coaching af ledere og virksomheder, kurser, hellige ceremonier, onlineforløb og kanaliserede meditationer.

Derudover arrangerer jeg spirituelle rejser og retreats rundt om i hele verden, og underviser fast på Kernehealeruddannelsen og Visdomsskolen for Moderne Shamanisme v. Marianne Lane