Unlock Your Leadership 

Mentor/Coaching- forløb


Til dig der er klar til at gå all in og mærker kaldet til at gå dybt, højt, stærkt og tydeligt ud i verden!

Forløbet består af 10 personlige sessioner inkl. et port-folie af onlinekurser, meditationer og lektioner, specielt udvalgt i tema og timing, til at understøtte din personlige rejse hjem i dit dybere lederskab i dig selv.

At tage lederskab handler både om at tage ansvar for det som er svært, og træde ud på u-betrådte stier, for at åbne til de skatte der gemmer sig der hvor vi ikke er vandt til at lede.
En forvandling- og forandringsproces, som ikke altid er sjov, men som udvikler og udvider rammerne for din virkelighed.
Og i denne proces er det en klar fordel, at have nogen at arbejde tæt sammen med, som kan se dine blinde vinkler, møde dig med friske øjne, og holde lyset for dit skinnende potentiale.

Når du investerer i et personligt forløb, investerer du i dig selv. Både som den du identificerer dig med i dag, men i høj grad også den udgave af dig, som du brænder for at opdage, udfolde og udleve i fremtiden.

Med andre ord åbner vi fremtidens muligheder sammen, så du kan få en klar og tydelig fornemmelse af hvor du er på vej hen, og hvilke potentialer du trænger til at vække og tage ejerskab på.

Et mentorforløb hos mig, handler både om at blive mere intuitivt skarp på det at lede og blive ledt i balance, og det at tage ansvar dybt inde, for dig selv og dit liv.

Vi vil på forløbet både arbejde praktisk med dine ønsker, inspirationer, processer og begrænsninger, og samtidig arbejder vi hele tiden underliggende med energi og healing som gradvist oplåser din evne til at samskabe i dybere samarbejde med din sjæl.

Forløbet er for dig som føler dig kaldet til at træde ind i dit personlige lederskab, og tage tøjlerne på dit liv og begynde at lede retningen.

Forløbet er også for dig som har din egen forretning, og en dagligdag hvor du er vandt til at tage lederskab for både dig selv og andre, og gerne vil arbejde med at blive mere bevidst på dit lederskab og vokse med opgaven.

Forløbet er også for dig som brænder for at gøre en forskel i verden, men endnu ikke har fundet din personlige form, og en tydelig måde at praktisere og udleve dit kald på – både for din egen tilfredshed, og samtidig på en måde som inspirerer og vækker lederskabet hos andre.

Forløbet er også for dig som ønsker at arbejde intensivt med at blive mere bevidst omkring dig selv og dine spirituelle evner, og gerne vil lære at holde balancen i at være indlevende og udlevende i en ansvarlig balance.

 

 

 

 

 

Et Mentorforløb designes specielt til dig ud fra en clairvoyant/klarsyns bedømmelse, som kan justeres løbende efter behov og udviklingsproces.

Et forløb strækker sig over alt fra 6 – 12 mdr. og kunne overordnet se sådan ud:

Møde 1.  Personlig session med snak om ønsker, drømme, forhindringer og følelser.
Energien startes op, og åbner feltet som støtter op under hele forløbet.

Møde 2.  Personlig session med dyb healing og frisættelse af gamle overbevisninger, blokeringer og traumetilstande.

Møde 3. Personlig session med åbning til den oprindelige natur, kompetencer, medfødte evner, sjælsformål og det unikke blueprint. Snak om hvordan den oprindelige natur har været klemt, og hvor det begynder at åbne sig op.

Møde 4.  Personlig session med det der naturligt dukker op. Healing og klarsyn på processen.

Møde 5.  Personlig session omkring at vokse ud over sin historie/opvækst/overbevisninger/begrænsning. At vende byrderne til styrker.

Møde 6.  Personlig session med energetisk og bevidsthedsmæssig åbning til kompetencetræet. Den rodfæstede version af dine dybeste værdier.

Møde 7.  Personlig session med intention og manifestationsarbejde af dit kald, som en gradvis indtræden på din valgte livsvej.

Møde 8.  Personlig session med vækkelse af dine spirituelle sanser til udfoldelse af dybere indre guidning.

Møde 9.  Personlig session med indtræden som Flowmaster.

Møde 10. Personlig session med energiarbejde, evaluering og afslutning af forløbet.

Undervejs i forløbet, krydres med unikt udvalgte onlinekurser, workshops og healinger på video og lydfil.

Kurserne består af kanaliseret undervisning, energiarbejde og healing, samt guidede meditationer der aktiverer og udvider bevidstheden.

Alle sessioner kan foregå online eller ved fysisk fremmøde, efter hvad der fungerer bedst for dig.
Alle sessioner optages, hvorefter du får adgang til lydfilerne som du kan downloade og bruge lige så tit du ønsker.

Pris for Mentorfoløbet “Unlock Your Leadership”: 15000 DKK inkl. moms
Prisen er inkl. 10 personlige sessioner à 60 min. pr. session og div. onlinekurser, healinger og meditationer på lydfil eller video.

Beløbet kan betales i en, to eller tre rater.

Ønsker du en Kernehealing som en del af forløbet, gælder dette for to mødegange eller lægges oveni som et ekstra tilkøb.

Henvendelse vedr. Mentorforløbet skal ved ekstern booking af en session, hvor vi sammen når frem til om vi er et godt match, og åbner op til hvad et personligt skræddersyet forløb kan gøre for dig.

Skriv for booking af tid, på email:
rebekka.lassesen@mail.com