Børnekernehealing

 

Børn kan indtil 7 års alderen få en Kernehealing.
Fra de 7 år og indtil barnet er voksen, kan man give en midlertidig stabilisering med kernehealingsenergien, kaldet en PseudoKernehealing.

Børnekernehealingen virker stabiliserende, og arbejder med dyb forløsning af de spændinger der er opstået indenfor de første 7 år af livet.
 Spændingerne kommer ofte som følge af følelsesnæssige oplevelser hvor barnet har følt sig utryg.

Stærke eller kontinuerlige oplevelser hvor barnet føler sig anspændt, presset, depressiv, dissocieret fra omverdenen eller har en følelse af manglende tillid til sine omsorgspersoner – danner varige grundlag for overbevisninger omkring at føle sig forkert, værdiløs, alene mfl.

De tidligt skabte programmeringer, tager vi med os videre op igennem livet, som indre tilstande der er med til at danne rammerne for vores reaktions og tilknytningsmønstre – og sætter baren for hvad vi føler vi kan forvente og hvad vi fortjener af livet.

Børn der får en Kernehealing imens de stadig er åbne i dannelsen af deres grundkerne, undgår en stor del af udlevelsen af deres ‘Kerneskader’, og sættes dermed fri til i højere grad at udleve deres oprindelige natur.

En børnekernehealing gives som fjernhealing imens barnet er i trygge omgivelser. Efter healingen sendes et skriv om hvad healingen hjælper barnet med, hvis dette ønskes.

Der kan gives flere Kernehealinger indtil barnet når 7 års alderen, skulle der være behov for det.

Healingen aflader spændinger forbundet til nervesystemet, smertefulde følelsesmæssige tilstande og overbelastninger i sansesystemet.

Kernehealingen er en støtte og et bidrag til et stærkt fundament, og er i høj grad med til at gøre både børn og voksne mere trygge, stabile og identitetsstærke.