Helligåndshealinger alle 3 dage Replay

2.500,00 kr.

Helligåndshealinger – 3 dages kursus på replay

Kategori:

Beskrivelse

REPLAY

Helligåndshealinger er 3 dage med dyb healing og transformation, kanaliseret ind igennem en særlig støtte fra Den hellige ånd.

Vær med 1, 2 eller 3 dage med fysisk eller online deltagelse

Jeg er blevet kaldt på arbejde af Den hellige ånd, til at stå til rådighed for 3 healingsdage med dybdegående healing der virker vækkende, belivende og integrerende på alle de dele af dig der ikke er i overensstemmelse med dit fuldendte selvbillede og din indre guddommelige livskraft.

Vi skal alle 3 dage arbejde guidet, med kanaliseret energiarbejde der virker overordnet og dybdegående på samme tid. Så selvom der er kommet nogle overskrifter til mig for dagene, er det stadig åbninger der går dybere og bredere end man kan forstille sig.

Mærk efter om du skal med, ved at stille sprøgsmålet indeni: ”Hvad er helligåndens bidrag til mig og min healing?” Se hvad du mærker i kroppen, følelserne og hvilken retning dine tanker går. Gå lidt med det der bliver tydeliggjort i dig.

 

Helligånden udfylder hullerne, beliver, belyser og bevarer.
Helligånden bringer den hellige ånd ind på jorden og i mennesket.
Helligånden vækker din guddommelige matrix og giver dig lysende vinger.
Helligånden minder dig om din forbindelse til Guddommen og kommunikerer den igennem hver en celle i dit fuldbårne væsen.

 

Dag 1 skal vi bla. arbejde med healing af afhængighed og dybere strestilstande

Vi åbner til dybere kontakt med din intelligente selvregulering, selvhealing og frihed indefra.

 

Dag 2 skal vi bla. arbejde med healing af dissociation og utryghed

Vi åbner til dybere kontakt til din selvbalancerende bevidsthed, sjælskontakt og tryghed indefra.

 

Dag 3 skal vi bla. arbejde med healing af uværdighed og undertrykkelse

Dybere kontakt til dit fuldkomne selvbillede, din selvbærende urkraft og tillid indefra.

 

Velkommen til 3 kursusdage hvor vi sammen åbner til dyb healing af nogle af de mest grundlæggende problematikker vi bærer som mennesker.

Vi skal arbejde med at skabe en sund og nærende selv-opretholdelses-drivkraft!

Sammen skal vi åbne dybe transformationer og rensninger af alt det der holder os nede, og åbne til det der opbygger os i kærlighed og samhørighed indadtil og udadtil.

Vi sætter den intelligente bevidsthed fri, og omkoder den del af bevidstheden som holder fast i de gamle negative tilstande om underskud og uværdighed

Disse dage skaber vi en dyb samklang i cirklen, hvor alles healinger forstærkes i det fælles hele, og åbner til nye muligheder for at nå dybt hos alle.

Undervisningen på dagen er kanaliseret, og består af stærkt healende energiarbejde, og  dybe guidede meditationer der støtter dig i at møde og erkende den healing og visdom, som åbner sig hos dig, i din helt egen version.

Undervisningen varer fra kl. 10.00 – 15.00 med en frokostpause undervejs.

Kurset er åbnet for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til healing er nødvendig, men kom med en åben og nysgerrig tilgang.

Ved køb får du tilsendt et link til replay til en video-playliste

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.