Flowmaster

500,00 kr.

Flowmaster
Køb af enkeltlektion Onsdag fra 19.00 – 21.30.
Når du har gennemført købet, får du en mail til tilmelding af din valgte dato.

Flowmaster er en energetisk og kanaliseret indvielse i Den nye tids Flowmaster-moves, og lærer at bevæge dig med de nye spilleregler i 7D bevidsthed.

Spring med på et quantum leap, ind i dit eget grundlag for at leve i flow med dig selv, din sjæls stemme og den uendelige kærlighed i verden omkring dig.

Kategori:

Beskrivelse

Lær at se, hør og forstå, hvad der er det vigtige og rigtige for dig, og hvilken vej du skal gå.

Velkommen til et dynamisk onlineforløb, hvor du bliver indviet i Den nye tids Flowmaster-moves, og lærer at bevæge dig med de nye spilleregler i 7D bevidsthed.

Spring med på et quantum leap, ind i dit eget grundlag for at leve i flow med dig selv, din sjæls stemme og den uendelige kærlighed i verden omkring dig.

Der er mulighed for at være med hver Onsdag aften fra kl. 19.00 – 21.30. Første gang er Onsdag d.22.2.23, hvor det er muligt at være med til halv pris (læs nederst for mere info herom)

Lektionerne er en blanding af guidede healingsmeditationer, kanaliseret undervisning, bevidsthedsåbning og slutter af med små personlige bevidsthedsberøringer, der kommer med en personlig læsning på ca 3 min. der åbner bevidsthedsberøringen dybere personligt.
I Det alle er deltagende i alles læsninger, åbner dette til healing til alle i det fælles energiarbejde. Dette forstærker healingerne ind i Den nye tids muligheder, hvor en relativ kort individuel healing m. læsning, tilsvarer flere timers personlig healing.

 

*Flow er at lade sig lede i tillid og livfuldhed, ind i mødet med de allermest positive potente muligheder for os selv og vores liv, i en samklang med harmonien omkring os.
*Flow er en følelse af at være guidet af den guddommelige intelligens, og være på linje med dig selv og de højeste og bedste muligheder i og omkring dig.
*Flow er et stadie som opløser den lineære forståelse af konceptet tid og rum.
*Flow er fornemmelsen af at alting flyder frit uafhængig af vores rammer og regelsæt, og trækker opmærksomheden ind i skabelsen i nuet.

Feltet som vi åbner til på forløbet her, bærer sin egen energi der spejler din sjæls mulighed for at accelerere dit potentiale med mindre modstand, og intuitiv medstand.

Sjælen er altid klar på at guide os, hvad enten vi griner eller græder. Er i sommerfriskhed eller vinterhi indeni.
Og sjælen guider ikke kun om vores ultimative universelle potentiale… Den guider os også til at tage den med ro og sove længe på en Mandag, og til at være indadvendte, forventningsløse og langsomme.
Og ikke mindst til at droppe hele ræset omkring at være at være bedre og mere, og i stedet leder os ind i at være.

For Flowmaster handler sjovt nok ikke så meget om at mestre de høje energier og vibrationer – men rigtigt meget om at kunne tåle at være i de menneskelig “low points” og ikke bare vente på at det går over, men faktisk bruge den lave energi til at accelerere med, ved at bremse lidt mere op og koble ind, som en ligeså naturlig del som det at koble ud og speede op.

Vi skal acceptere, reflektere og accelerere ind i Den Nye Tids Flow, ved at mestre high points og low points og alt det ind imellem.

Vi skal vække vores kunnen og gøren naturligt, igennem dyb forbindelse til det nærende i det nærværende.

For i nuet får nervesystemet mulighed for at resette og selvheale – og når vi er i nuet med størstedelen af vores vågne bevidsthed, og vi slipper frygtbaserede tanker om fortiden og fremtiden.
Det betyder at vi healer dybere, vi mærker og sanser tydeligere, bliver hurtigere og lettere fyldt op af livet, og åbner den kreative kanal, som gør at inspirationen flyder til os.

Vores forståelse af os selv, hvad og hvem vi er, og hvad vi tror vi kan, opløses også for en stund i den dybe forbindelse til dig selv uden for tid og rum.
Det er som i drømmene hvor alt er muligt, og vi kan se os selv og vores handlinger fra mange forskellige vinker på samme tid. Vi bliver mere end vi tror vi er, og derfor slipper vi de gamle konstruktioner omkring hvad vi kan forvente af os selv og livet – og begynder at vokse ud over vores evige selvkritik og løfter baren for hvad der er muligt at skabe.

Når vi i højere grad slipper den begrænsende selvforståelse, åbnes dybere til vores kanal for kreativ tænkning og fælles-skabelse.
Hjernen får lettere ved at tage et nyt koncept, forbinde det til den gamle information i din erfarings-databank, og sætte det sammen på en måde som skaber noget nyt.

Når vi er i nuet og i vores flow-stadie, tager vi altså mere information ind, er mere opmærksomme på den information der kommer ind, vi finder hurtigere sammenhænge igennem den dybere refleksion og genkender de områder hvor der er samhørighed/cohearence/synkronisitet/ eller mulighed for samarbejde, og vi begynder at få nye ideer til hvordan vi kan udvide det vi allerede ved, med den nye information vi har fået.

Altså vokser vi ud over det vi er, og ind i mødet med noget der aldrig har været før.
Vi bliver bæredygtigt nyskabende.

En bevægelse i vores bevidsthed som får vores lys til at vokse i det at vi forstår at vi er skabere, og en bevægelse som får vores hjerne til at aktivere flere af de gode hormonstoffer som fortsat belønner og motiverer os til at handle på vores ideer og føre dem ud i livet.

 

Henvendelse/Spørgsmål: rebekka.lassesen@mail.com

Efter køb af forløbet, modtager du en e-mail med:

*Link til en Facebookgruppe hvor vi kan dele med hinanden
*Link til webinaret hvor vi mødes

Når du har tilmeldt dig webinaret på linket, får du automatisk tilsendt replay efter endt lektion.

Datoer for mulig tilmelding:

 Onsdag d. 12 April 2023, kl.19:00
 Onsdag d. 19 April 2023, kl.19:00

Jeg glæder mig til at åbne og udfolde Den nye tids FLOW med dig!

 

”Tag med og tag imod den medvind, der leder dig i meningen ind.”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.