Kursus i kanalisering

1.750,00 kr.

Kursus i kanalisering
Søndag d.5/11 kl.10-18 i Egå (Århus)
Med online-optakt Fredag d.3/11 kl.20-22.

 

Kategori:

Beskrivelse

På dette kursus arbejder vi med kanalisering, både energetisk og praktisk.

 

Igennem healende og bevidsthedsudvidende energiarbejde, åbner vi op for alt den levende kærlighed der vil igennem os, når vi står til rådighed for at arbejde for visdommens udbredelse og helbredelse i os selv og på jorden.

 

Vi vil igennem guidede meditative tilstande, blive ledt ind i mødet med indre syn og guidning fra sjælen.

Vi vil åbne til, rense og balancere din iboende kanal, og lave øvelser med at kanalisere budskaber fra lysende bevidstheder og guider – og ikke mindst fra din egen vise sjæl!

 

Samtidig frisættes dybe blokeringer omkring det at formidle, give slip, overgive dig til den guddommelige intelligens og lade dig guide og lede af energien.

 

Vi arbejder med at give plads og ikke stå i vejen for kærligheden, samtidig med at vi bevarer vores menneskelige selvfølelse, så vi kan være i flydende samarbejde med os selv og vores universelle guider på samme tid.

 

Alt undervisningen er kanaliseret.

 

Kurset bliver optaget og kan tilgås på lydfil efterfølgende, så alle meditationer og øvelser kan gentages og bruges til at vedligeholde og forstærke åbningerne i dig selv og din hverdag.

 

Ønsker du at finde ind til din egen måde at kanalisere guidning og visdom på, er dagen her en mulighed for at få aktiveret dine evner på en naturlig og personlig måde, da energien i feltet tilpasser sig dit særlige udgangspunkt.

 

De udvidelser der sker i bevidstheden de dage vi arbejder, åbner til nye balancepunkter i din måde at sanse på, som hjælper dig med at opfange subtile beskeder og inspirerende momenter på en måde som flytter med dig indefra.

 

Samtidig sker der en healing til det i dig der kan have svært ved at stå frem med dine spirituelle evner, så du igennem støtten fra feltet, lettere kan træde ind i det at give din kanaliserede visdom videre til verden.

 

 

PRAKTISK:

Optakt Fredag d.3 kl.20-22 online.

 

Søndag d.5 November mødes vi hjemme hos mig i Skæring/Egå, og arbejder fra kl.10-18.

 

(der er også mulighed for onlinedeltagelse skulle du være forhindret i at møde op fysisk. Replay er også en mulighed, men du får mere ud af at være med live)

 

Madpakke til frokost medbringes selv.

 

Der vil være te, kaffe, frugt og lidt søde sager.

 

Medbring notesbog og skrive/tegne redskaber.

 

PRIS. 1750 kr.

 

Book din plads her:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.