Positiv Programmerings Meditationer

2.000,00 kr.

Positiv Programmering
14 Healingsmeditationer a 40 minutters varighed
med Positive overbevisninger

Meditationerne er skabt igennem et onlineforløb hvor vi gennemgår de 14 primære overbevisninger, som vi bærer med os fra barndommen.
Overbevisningerne er skabt igennem kerneskader og traumetilstande, som begrænser vores oplevelse af os selv og verden, ved at blive  genafspillet igen og igen som gamle programmer vi ikke kan slippe.
Vi åbner igennem energiarbejde til den positive fremkaldelse igennem det gamle negativ til et støttende positivt program i bevidstheden, der løfter og åbner til selvkærlighed, værdighed og tillid.

Kategori:

Beskrivelse

Meditationer med positive overbevisninger

Størstedelen af vores handlinger er styret af vores ubevidste, som tager kontrollen hver gang vi kigger væk.
Når vi går på autopilot, holder vi os til de gamle systemer der ligger vores sjæls stemme ned, og bringer vores frygtmekanismer op.Skal vi ændre på de gamle vaner og programmer, er vi nødt til at gå til det med åbne øjne og et åbent sind.
Når vi møder vores mønstre bevidst, kan vi begynde at tage tøjlerne fra det vise sted indeni, som ved hvad der skal til for at vi kan blive tilfredse med os selv og vores liv.Men det er ikke altid nok at være bevidst og opmærksom, det er også nødvendigt at overskrive de gamle programmeringer med noget nyt som overbeviser os indeni. Det gør vi ved hjælp af energiarbejde der går ind igennem underbevidstheden, og overskriver underskudstilstandende og løfter premisserne og baren for hvad der er muligt at føle, tro, skabe og modtage.

Energiarbejdet hjælper os til at mærke og erkende indefra, at det er muligt at gå fra overlevelse til udlevelse.

Igennem healings-arbejdet får vi hjælp til at slippe den gamle støj, og forløse den gamle og tunge sorg og smerte.

Meditationerne er skabt igennem et onlineforløb hvor vi gennemgår de 14 primære overbevisninger, som vi bærer med os fra barndommen. Vi åbner igennem energiarbejde til den positive fremkaldelse igennem det gamle negativ til et støttende positivt program i bevidstheden.

Meditationerne varer ca 40 min. og afspilles som videoer på Youtube.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.