Sæt din energi fri (Replay uden personlig læsning)

500,00 kr.

REPLAY til 2 timers webinar med overskriften ”Din præstindeportal åbner sig”, med udbredelse af DIN Visdomsvibration i dig selv og jordens felt.

Kategori:

Beskrivelse

Det er næsten fuldmåne, og et energiarbejde kalder!
En dyb fornemmelse er tydelig i mig. Af at noget er klart til at lande, blive aktiveret og implementeret i jordens felt.
Og det er som om at den ånd det bliver båret med ind igennem, stammer fra kosmisk Atlantis.

Smukke kosmiske, lysende præstinder, gudinder og hellige kvinder fra mange forskellige tider og steder, er dukket op i mine sessioner på det seneste.
Alle af de kvinder der er kommet til mig, bar smukke sjælsaspekter og tidligere liv fra andre steder i universet. Klar til at blive antændt dybere i dem som menneske.

*Det de kommer med er visdom som der er plads til og brug for på jorden NU.
*Det de kommer med er fra sjælens dybe skatkammer af vigtige erfaringer.
*Det de kommer med er styrke og blødhed, visdom og fred.
*Det de kommer med er en særlig vibration, som ikke før har kunnet slå rødder i de jordiske felter, men som står klar til at lande nu- med den kosmiske sjæls dybere indtræden.

~ Det de kommer med, er en ild der brænder stærkt og sandt, som vi skal bære frem med frihedsfakler og bruge til at skabe mirakler.

Mærker du et træk eller et kald til at være med til at bære din og den fælles visdomsvibration stærkere ind?

 

Vibrationerne skal lande i jorden, og det bidrag de skaber, er med til at danne den nye tids kosmiske fælles-felt på jorden.

Samtidig med at du lander dine visdomsvibrationer igennem dit præstinde-aspekt lander du dybere i dig selv. I dine kosmiske aspekter, såvel som menneske. En kalibrering der åbner til en dyb sammensmeltning af dit menneskelige praktiske selv og din høj-spirituelle tone, og skaber stabilitet og konsistens i alt hvad du er.

At lande de kosmiske visdomsvibrationer, er også med til at skabe et fælleshjem på jorden, hvor der føles godt at være – hvor der føles som hjem. For alle slags sjæle, fra alle steder.

 

Derfor holder jeg nu felt for dig der mærker at dette er en del af din rejse henimod dit fulde JA til at være og bidrage til verden, med det og den visdom der er dig.

Jeg holder et 2 timers healings-webinar med overskriften ”Din præstindeportal åbner sig”, med udbredelse af DIN Visdomsvibration i dig selv og jordens felt.

 

PRAKTISK:

Workshoppen afholdes Torsdag d. 31 kl.20-22.
Pris: 500 kr. inkl. en personlig mini-læsning/healing

På workshoppen skal vi igennem 3 steps:

Step 1: Præstindeportalen åbner sig
Connection imellem der hvor du er, og de kosmiske felter hvor din præstinde og visdomsvibration stråler klarest

Step 2: Mere Klarhed
Personlig ca.3 minutters læsning på din/ deltageres visdomsvibration og/eller præstindeaspekt

Step 3: Stærk ind-flydelse
Ankring af visdomsvibrationerne i jordens felt og antænding af din kosmiske visdomsvibration

 

Når vi mødes online, er det en blanding af guidet healingsmeditation, kanaliseret undervisning, bevidsthedsåbning og personlige læsninger på ca 2-3 minutter der åbner til dybere bevidsthed på den personlige proces.

I det at alle er deltagende i alles læsninger, åbner dette til healing til alle i det fælles energiarbejde. Dette forstærker healingerne ind i Den nye tids muligheder, hvor en relativ kort individuel healing m. læsning, tilsvarer flere timers personlig healing.

Tilmelding sker ved køb her i webshoppen

Efter køb i webshoppen, modtager du en besked med link til replay

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.