Circle of Life – Onlinegruppe

100,00 kr.

Onlinecirklen Cirkel of Life – Fællesskabende energiarbejde med healing, delinger, spørgsmål og undervisning i energi og bevidsthed.
Varighed pr. møde er 90 min. hver anden Torsdag.

Kategori:

Beskrivelse

Velkommen til denne onlinecirkel på Facebook, hvor vi mødes hver anden Torsdag og laver fællesskabende energiarbejde der passer til både de personlige og kollektive processer,

Her er det muligt at springe til og fra måned for måned.
Inde i en lukket Facebookgruppe, sender jeg live ca. 1 – 1½ time én gang hver 14. dag.
Her fortæller jeg kanaliseret om tiden vi er i, og tager fat i de udfordringer og muligheder der er aktuelle.

I videoerne ligger der energi og healing, som støtter dig i at tage imod tidens muligheder på bedste vis.
Videoerne skifter mellem dialog, kanalisering, undervisning, guidet meditation, energiarbejde og spørgsmål fra deltagerne som bidrager til dybere forståelse.

I Facebookgruppen ligger alle forudgående live-videoer til fri afbenyttelse når du har meldt dig ind.

Gruppen er for dig der gerne vil  have dybere fodfæste i dig selv, samtidig med at du er åben overfor fællesskabet og de strømninger som findes i de kollektive felter på jorden og i universet.

Cirklen giver dig mulighed for at surfe på tidens bølger, i stedet for at blive hvirvlet rundt af dem. Noget mange følsomme og energisensitive mennesker vil kunne genkende.

Men du behøver ikke være hverken følsom eller energisensitiv for at være med her i gruppen – du kan sagtens være med, ’bare’ for at give dig selv en ekstra støtte i hverdagen, eller udforske tidens muligheder.
Måske tiltaler det dig at kunne være dig selv i en gruppe med andre, hvor du ikke skal ’gemme’ dine spirituelle sider. Og måske har du bare lyst til at optimere dit energiniveau, ved at tage hånd om det der er, uden at skulle forholde dig så meget til processen.

Graden af engagement i dine egne processer, såvel som i FB-gruppen, er helt op til dig. Om du vil dele, være med live eller forskudt, eller om du vil være med i længere tid eller gå til og fra. Du kan hoppe ind og ud af gruppen som det passer dig, og alle forrige videoer ligger tilgængelige som replay inde i gruppen.

Pris 100 DKK om måneden.

PS. Ønsker du at dit medlemskabet fortsætter efter denne måneds betaling, betales der igen næste måned, enten HER i webshoppen eller via bankoverførsel som kan sættes til betalilng hver måned.
Betaling til Nordea Bank:
Reg : 1971  Konto nr : 0749 433 906

Jeg glæder mig til at have dig med i cirklen ♥
Kærligst, Rebekka

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.