Helhed til enhed – Healing af bevidsthedsspaltninger

750,00 kr.

Onlineforløb d.20, 21 og 22 Februar kl.9.30 – 11.00 alle 3 dage – eller som replay

 

Kategori:

Beskrivelse

På dette forløb, åbner vi til en ny tids mulighed, for at heale det som vi betegner som bevidsthedsspaltninger og åbne til den dybere enhedstilstand der skaber tryghed og mere stabil kontakt til dig selv i alle niveauer.

Arbejdet med spaltningerne i bevidstheden er et kontinuerligt arbejde der kan arbejdes dybere med, i takt med at vi får adgang til større dele af vores bevidsthed, og jo mere de grundlæggende overlevelsesreaktioner bliver healet.

Derfor kan det godt være relevant at arbejde med emnet, selvom du allerede har fået healing til din bevidsthedsspaltning tidligere.

En bevidsthedsspaltning er en betegnelse for en beskyttelsesmekanisme der kan opstå, særligt i de tidlige barndomsår, for at sikre at systemet ikke tager for meget skade af længerevarende pres eller traumer vi bliver udsat for. At have bevidsthedsspaltninger er ikke det samme som at have en personlighedsspaltning eller skizofreni.

En bevidsthedsspaltning, er bevidsthedens mulighed for at dele sig op i en slags afdelinger, som kan påvirke din måde at skabe en meningsfuld og sammenhængende virkelighed, hvis denne mulighed oprinder fra en traumereaktion der skaber adskillelse.

Forskydningen i bevidstheden kan give en oplevelse af at der er en eller flere dele af dig som du kun kan vise og være i bestemte sammenhænge, på bestemte måder eller bestemte steder.

Det kan også føles som en indadvendthed, hvor verden omkring dig kan opleves forskudt for din indre, lidt ligesom at befinde dig i en osteklokke hvor du er vidne til verden i stedet for at være en del af den.

Det kan også give en følelse af at være lidt forskudt, hvis du har en oplevelse af at vide hvad du mener og føler, men ikke kan få det udtrykt i den rette timing og alignment, fordi det ikke flyder naturligt fra dig, men bliver en slags kamp for at komme til udtryk.

En bevidsthedsspaltning kan også opleves i det mere intime rum, hvor feks det at være i kontakt med din krop i kærlighedsrelationer kan føles fremmed, eller det kan være svært at sanse og mærke i tryghed, fordi at det at være i din sårbarhed kan tricke en gammel flugtmekanisme som skaber dissociering fra det der foregår i virkeligheden.

Hvis bevidsthedsspaltningen skaber en indre tilbagetrækning, kan det også være svært at mærke og sætte tydelige og sunde grænser, eller at respondere sundt og værdigt på andres grænser.

En bevidsthedsspaltning kan også give en følelse af at være svingende i dine tanker, holdninger eller værdier, og nogle gange føles som at være et blad i  vinden der skifter farve efter hvilke omgivelser der er.
Det samme svingende mønster kan forekomme i relationer, som også kan føles både meget intense eller næsten ligegyldige.

Når der er en eller flere traumehændelser som har skabt et spænd der er så dybt eller konstant at det er svært at være i, kan der opstå en form for kløft indeni, hvor virkeligheden ikke helt kan nå sammen, fordi der er en oplevelse af overvældelse pga manglende muligheder, eller en følelse af kortslutning der hvor kontakten til presset slipper og dermed kontakten til dig selv.

Når du får healet din bevidsthedsspaltning, genskabes den dybere kontakt til dig selv, din styrke i din følsomhed vokser, og din evne til at mærke dine behov og grænser forstærkes så det bliver lettere at vælge det der er rigtigt og sandt for dig på et hvilket som helst tidspunkt.

Healingen genskaber også jordforbindelse og din kontakt til den virkelighed du er en del af, som gør at den indre følelse af adskillelse bliver mindre, og dermed en tilstand som bliver lettere at arbejde med, fordi din sikring ikke automatisk slår fra og slipper forbindelsen når du mærker følelser der minder dig om det gamle pres.
Det gør også at din spirituelle kontakt automatisk forstærkes i en mere stabil retning.

Der vil også automatisk blive åbnet for mere hjerteforbindelse, ikke mindst til og fra dig selv, når din evne til at være og bære dig selv som et samlet hele får et stærkt fodfæste i dig.

Den mere sammenhængende helhedsfølelse som åbner sig i dit fundament, gør at dit unikke udtryk får lettere ved at folde sig ud i fuld flor, fordi der ikke længere er dele af dig selv som ikke må eller kan være med i dit fulde udtryk – hvilket får din selvfølelse og selvtillid til at vokse mere stabilt og sammenhængende indefra i alle områder af dit liv, og ikke bare som noget der popper op her og der fra tid til anden – men som en kontinuerlig og konsitstent fornemmelse af integritet og selvværd.

Men mest af alt skaber healingen af bevidsthedsspaltningerne TRYGHED og et fodfæste der ikke skrider under dig.

 

Samtidig med at vi healer de personlige bevidsthedsspaltninger, healer vi også på spaltningerne i de store energetiske fællesfelter. Et arbejde som understøtter den personlige healing, samtidig med at vi står til rådighed for et stort og vigtigt arbejde der har brug for at vi træder ind og holder samlingerne for menneskeheden nu!

Når vi lukker sprækkerne indeni, sætter vi samtidig en masse skygger fri.

Alt undervisningen er kanaliseret.

Grundlaget for forståelserne for arbejdet med bevidsthedsspaltningerne, har åbnet sig igennem undervisningen på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme, i arbejdet med Kernehealing, forståelse igennem egen-healing, samt en lang række af møder med det i sessioner og healinger.

I forlængelse af kurset, vil det være muligt at tilkøbe en lille personlig læsning på 7 minutter, som støtter op om den individuelle healing og dybere forståelse af det individuelle arbejde med spaltningerne.
Læsningen indtales på lydfil som sendes efter forløbet og koster 300 kr. ekstra.

Tilkøb læsninger til healing af bevidsthedsspaltninger | Rebekka Lassesen

Undervisningen foregår online i et webinarprogram.

Tilmelding sker ved køb i webshoppen, hvorefter du får tilsendt en mail med et link til webinaret.

Forløbet optages på video og lydfil, og efter afholdt kursus får du adgang til replay.

Det er også muligt at være med forskudt ved at købe adgang til video/lydfiler efter afholdt kursus, skulle du være forhindret i at deltage på de angivne datoer.

PRIS: 750 kr. inkl. moms. For hele forløbet.

Jeg glæder mig til at åbne til denne dybe, meningsfulde healing med dig der føler dig kaldet på af energien <3

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.