Kristusforbindelsen

750,00 kr.

Replay af workshoppen Kristusforbindelsen, som åbner den samlede bevidstheds-tilstand i dig

Kategori:

Beskrivelse

Workshop med Rebekka Lassesen & Benjamin Lassesen.
(Notèr at workshoppen er på replay, og blev afholdt Påskesøndag d. 17. april 2022 fra kl. 10 – 13. Ved deltagelse på replay gives ikke personlige læsninger. Ønskes det, skal det købes separat)
Velkommen til en 3 timers workshop, med stærkt energiarbejde der virker forløsende og åbner til et dybere fodfæste i dig selv.
På workshoppen inviterer vi Kristusbevidstheden ind, som en mulighed for at spejle den hele tilstand i dig selv, og åbne dybere til Den nye tids sammenhængende bevidsthed.
Vi skal åbne til din bevidstheds arkiver, hvor du bærer på hukommelsen om alle de gange i livet du har været ude af dig selv.
Igennem støtten fra Kristuslyset, træder vi ind i sprækkerne og genopretter forbindelsen til den del af dig selv, som du efterlod for at kunne holde ud at være i de svære situationer.
Når vi åbner fodfæstet i sprækkerne, begynder helheden at træde ind, og tilliden til dig selv og din virkelighed vokser stille indefra.
Vær med denne dag, når vi igennem kanaliserede ord og energi, guider dig trygt og sikkert igennem din indhentning af det udvidede fodfæste, og gør krav på virkelighedens magiske muligheder for at bære lyset ind igennem sprækkerne.
Udover det personlige dybe healingsarbejde, er energiarbejdet denne dag samtidig en del af et større arbejde i de kollektive bevidsthedsfelter.
Et stort og globalt arbejde omkring det at samle verdens kulturer og religioner i fred, så de støtter mennesker i at finde hjem i deres egen dybe tro.
Når vi healer sprækkerne i os selv, healer vi sprækkerne imellem hinanden, og grænserne bliver til limen der binder os sammen i fred.
PRAKTISK:
Workshoppen er online, og optagelserne er kodet med energi så de virker ligeså stærkt healende på replay, som hvis du er med live.
TILMELDING:
Efter køb i webshoppen, modtager du en besked og en mail med det link du skal bruge til at se workshoppen på replay på Youtube.
Modtager du ikke noget link, kan du tjekke din spam-mappe, eller skrive til rebekka.lassesen@mail.com
PRIS:
750 DKK
Vi glæder os til at være sammen med dig og åbne kristusforbindelsen i dig ❤
Kærligst fra
Rebekka & Benjamin
Ny Tids Moderne Shamanisme v:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.