Perlemorens genskabelse af kærlighedens rene spejl

950,00 kr.

4 lektioner med 16 trin, hvor vi sammen indhenter de knuste splinter af det guddommelige spejl og gendanner den harmoniske bevidsthedshinde, som får os til at reflektere i ren kærlighed.

 

Kategori:

Beskrivelse

Træd med ind igennem 4 lektioner med 16 trin, hvor vi sammen indhenter de knuste splinter af det guddommelige spejl og gendanner den harmoniske bevidsthedshinde, som får os til at reflektere i ren kærlighed.

Lektionerne består af kanaliseret undervisning, indvielser og udvidelser der skaber et stærkt grundlag for selvhealing af alle de steder hvor du krøller dig sammen i afmagt, selvværdsproblematikker, konfliktende dynamikker og lidelseshistorier.

Den harmoniske hinde hjælper dig med at kunne spille bold med dine ideer og muligheder, uden at spille op imod din relation til din lidelse bevidsthedens begrænsninger.

Mødet med dit potentiale i den højeste version spejles tilbage til dig, i et lys der rummer guddommens ubetingede kærlighed.

Perlemorslyset der tænder i og omkring dig, åbner bevidstheden de steder der ikke har været adgang til, og indtager dem til så der skabes hensigtsmæssige reflektioner og intentioner – uden at tænde de gamle forstyrrelser.

Når spejlet er samlet i ét, flyder kærligheden frit.

Programmet ser således ud:

Lektion 1 d.8/4 kl.16.00 – 17.00

Lektion 2 d.9/5 kl.10.00 – 11.00

Lektion 3 d.10/6 kl.20.00 – 21.00

Lektion 4 d.11/7 kl.10.00 – 11.00

 

Forløbet er online, og kan tages på replay.

Pris: 950 kr.

Links til deltagelse, modtages på e-mail efter tilmelding i webshoppen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.