Sjælsavatar-healing

750,00 kr.

Sammensmeltning med din sjæls-avatar (som fjernhealing)

Kategori:

Beskrivelse

Forbindelse med din sjæls-avatar

Søger du ny klarhed og stærkere adgang til din egen dybde? Søger du en ny mening med dine relationer? Er du træt af at finde på forklaringer?
Så er healingen her måske noget for dig.

30 minutters power-fjernhealing inkl. personlig læsning på lydfil.

Som vi træder dybere og mere vedblivende skridt ind i Den nye tids fællesånd, åbner der sig en række muligheder for at komme dybere i integritet med vores inderste og ældste kapacitet for at være og bære kærlighed ind igennem alle rammer og muligheder.

En mulighed som intensiveres i disse dage, hvor universet leverer dybe åbninger som leder os endnu tættere dette udgangspunkt igennem støtten fra vores stjernebrødre og søstre, som er her for at bidrage med deres balancerede erfaringer, og hjælpe os til at balancere fra det dybeste til det højeste sted.

I samarbejdet med disse multidimensionelle bevidsthedsformer, åbnes en særlig kapacitet for selv at huske og implementere universel visdom, som trækker fra de tidligste tider, til den visdom vi bærer med os i dette liv, men som endnu ikke har udfoldet sig.

Med støtte fra sjælens avatar, vækkes en slags psudobevidsthed i dit felt, som hjælper dig til at folde dine skyggefolder ud i en version som bæres ind fra det sted hvor kærligheden ikke går på kompromis, men rummer alt det du er i den allermest kærlige og hensigtsmæssige version.

Healingen hjælper dig dybere ind i mødet med din integritet, og tænder indre lyskæder i din bevidsthed fra sjælens visdomsarkiver, som skaber en dybere følelse af at blive ledt igennem mørket, dybere hjem i dig selv.

Samtidig åbner healing igennem en personlig læsning, til en række indre møder med din sjæls dybe visdom, som kæder dig sammen med den universelle visdom som ånder og lever i alting omkring dig, på en måde som healer på det dybe adskillelses-sår som bæres i alle mennesker, og gør det vanskeligt at rumme din egen tro på den inbårne kapacitet til at rumme at være kærlighed.

Healingen er en fjernhealing som gives i bestemte tidsrum, som du kan melde dig til på 2 forskellige dage.

Healingen foregår som en fjernhealing, hvor du efterfølgende modtager en e-mail med 2 lydfiler som du skal lytte til.
Den ene er en guidning, som åbner til dit eget møde med healingen. Den anden lydfil er din perosnlige læsning som hører med til forståelsen af din egen individuelle healings-proces.

Fjernhealingerne laves Fredag d.17.2 i tidsrummet 10-12.

Her aktiveres healingen i dit felt, og når du lytter til lydfilerne efterfølgende, aktiveres den igen og lander endnu dybere i din egen personlige forståelse.

Herefter kører der en støttende langtidshealing i ca. 3 mdr, som gradvist drysser på dit energifelt, og hjælper dig videre i forløsningen og aktiveringen, igennem den kollektive proces i jordens felt som sker i denne periode.

Du er hjerteligt velkommen til at have intentionen på at modtage healingen den valgte dato, i tidsrummet 10-12. Skulle du ske at være optaget af noget andet, gør det heller ikke noget. Healingen skal nok lande helt for dig, når du lytter til dine lydfiler.

Skulle du ske ikke at modtage lydfilen, er det en god idé at tjekke din spam-mappe.
Ellers bedes du henvende dig til: rebekka.lassesen@mail.com

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.