Hawaii

Spirituel rejse med Rebekka Lassesen og Marianne Lane
Åbning af den krystallinske triangel – Kontakt til Kilden og Arkiverne. 

 

Vi er de gamle modeller, der bærer roden for den nye fællesbevidsthed. Vi skal opgraderes og tage alle de nye muligheder ind, imens vi bærer ankringen ind i fortidens visdom.
Derfor er det os, som skal sikre, at den eksplosive udvikling tager udgangspunkt i alle de erfaringer, som er indhentet til nu på jorden. Erfaringer som er opnået gennem alverdens storhed såvel som smerte.
Åbningerne gør os balancerede, vise og store, så vi naturligt kan få den autoritet og udlevelse i livet, som kan gøre en forskel i verden.
Hver deltager på sådan en rejser, har sit eget udgangspunkt og udfylder den rolle som er nødvendig. Der er ikke krav til erfaringer, men til en åben og nysgerrig indstilling.
Ingen kan være alt for alle og nogle bærer det i sit indre, andre mere i det ydre. Du ved selv, i dig hvad du er. Hvis ikke du ved, hvem og hvad du er, så åbner rejserne til din rejse ind i mødet med dig selv – i alt det som du er.

I denne række af Krystalrejser, arbejder vi på at åbne bevidstheden til et niveau der ikke har eksisteret på jorden endnu. Denne gang er vi blevet guidet til at tage til Kauai, som er en ø på Hawaii.

Det er en del af arbejdet med at åbne og integrere skatten fra det universelle Atlantis – Åbningen til ubegrænsetheden.
Vi bringer muligheden ind på jorden gennem en åbning i tiden og energien, der eksisterer nøjagtigt på det tidspunkt, hvor vi er afsted.
Vi får støtte fra de energiaftryk og adgange som findes på øen, og vi skal åbne for det krystallinske energifelt, der har sin ankring i Stillehavets triangel, imellem New Zealand, Påskeøen og Hawaii.
Vi har allerede været på New Zealand og Påskeøen, og på Hawaii sker den endelige åbning.

I forbindelse med energiarbejdet udføres desuden et stort stykke energiarbejde på menneskehedens fælles bevidsthedsfelt, som støtter stabilisering og åbning imod et forenet folkefærd i fred på jorden.

På rejsen skal vi arbejde med åbningen til kilden og de universelle arkiver. Der arbejdes på muligheden for at åbne bevidstheden til det niveau, hvor vi eksisterer frit og forbundet på samme tid.
Fra det udgangspunkt er det muligt at lade bevidstheden åbne sig ud over det grundlag, som vi er skabt til.
Vi arbejder med at kunne holde til at få støtte fra andre civilisationer og bevidstheder. Denne åbning medfører et spring ind i det bevidsthedsniveau, hvor vi får muligheden til at kunne skabe os selv og vores virkelighed.

Når du tager med på sådan en rejse, er det et eventyr. Et eventyr som er dybt guidet, og meget magisk. En rejse der er omend endnu dybere i det indre end i det ydre.
Vi glæder os til at dele rejsen med dig, hvis du føler dig kaldet.
Enhver som føler sig tiltrukket af arbejdet er hjerteligt velkommen.

Tilmelding senest d. 15 November.
Skulle der alligevel komme tilmeldinger efter d. 15 November tages der forbehold for prisændringer, da lejepriserne stiger jo tættere vi kommer på rejsedatoen.

Pris: 7.850 kr.

Køb af rejsen betales over 3 rater, i webshoppen på:
https://www.mariannelane.dk/shop

Rate 1 på 2.925 kr. betales senest d. 10 November 2018
Rate 2 på 2.925 kr. betales senest d. 10 December 2018
Rate 3 på 2.000 kr. betales senest d. 10 Januar 2019

De enkelte beløb refunderes ikke efter raternes sidste betalingsdato, da pengene bruges til at sikre bolig og transport på rejsen.

Prisen er inklusiv: Undervisning og guidet energiarbejde alle dage, fælles-logi og fælles-transport.

Prisen er eksklusive flybillet og kost.
Pt. ligger prisen på flybillet t/r til lige under 6.000 fra både Billund og København.

Vi finder fælles overnatningsmuligheder, højest sandsynligt lejer vi et eller flere huse på Airbnb. Vi finder også eksempler på fornuftige flyrejser.
Vi koordinerer internt i rejsegruppen for bedst mulig fælles løsning.

Der er lavet en Facebook-gruppe for deltagere på turen:
https://www.facebook.com/groups/1375354289286797/
Her deler vi praktiske oplysninger om rejsen.

For tilmelding og mere information, kontakt Rebekka:
Tlf. 27286066 E-mail: rebekka.lassesen@mail.com