Dit menneskelige kald – sjælens vej

Velkommen til en online-workshop, hvor vi skal ind og skabe kontakt til dit personlige kald fra din sjæl, til det at være menneske.

Hvorfor er det relevant?
Mange mennesker går med en indre fornemmelse af at være og eksistere med en mening, selvom det at kende meningen kan føles vagt og næsten frustrerende svært at få fat på.
Det at begynde at lede efter meningen, igennem kontakten til det indre kald, er en del af menneskets bevidsthedsopvågning på jorden.

Det bevidste menneske, er mennesket som søger og finder svar, igennem det at stille de dybeste spørgsmål indadtil.
Denne mulighed for reflektion skaber et væld af muligheder for veje at gå, og muligheder at leve udfra.
På workshoppen arbejder vi med at træde ind i de nye muligheder og vælge vejen indefra, så vejen der er allermest meningsfuld for dig, åbnes naturligt og frit indefra dit dybeste udgangspunkt.
Det ændrer det bevidste stadie fra at søge udadtid, til det at åbne indefra og være medskabende af den meningsfulde virkelighed.

Før at vi kan skabe rent og i kærlig overensstemmelse med vores sande udgangspunkt, åbner vi til den dybe landing i det at være menneske.
Din personlige landing i dig selv og dit liv, forstærkes af det energetiske møde med sjælens dybe valg omkring at inkarnere som lige netop dig, i din krop og med de muligheder det giver dig. Vi åbner altså til støtten der findes i din sjæls stærke kald til det at være menneske.
Meningen, visdommen og overblikket for sjælen, åbnes som balsam i alt det ømme, hvor det har været svært at være det du er i livet, med den meningsfuldhed som du søger og har længtes efter i mødet med verdens smerte og håbløshed.
Hvor du end ligger på skalaen imellem overlevelse og udlevelse, åbnes dine muligheder i overensstemmelse med dit liv og din vej frem.

Under kurset vil hver deltager modtage en tilpasset personlig læsning, som støtter op om den individuelle healing og udfoldelse. I det alle er deltagende i alles læsninger, åbner dette til healing til alle i det fælles energiarbejde. Dette forstærker healingerne ind i den nye tids muligheder, hvor en relativ kort individuel healing tilsvarer flere timers personlig healing.

Undervisningen består af kanaliseret energiarbejde, og dybe guidede healingsmeditationer

Praktisk information:

Kurset foregår online via et live webinar.
Optagelserne er kodet med energi, så de virker på samme måde som hvis du var med online.
Du får permanent adgang til video og lydfiler så du kan bruge dem ligeså tit du ønsker.

Kurset er åbent for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til healing og energiarbejde er nødvendig.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig. 

Varighed:

Pris: 650 kr.