Ohana i dig

Kanaliseret online kursus med healing af den brudte symbiose, med støtte fra den Hawaiianske familieånd.

 

Jeg har siden mit første besøg til Hawaii i 2012, følt mig dybt forbundet til området i Stillehavet, og især den Hawaiianske ånd har en særlig plads i mit hjerte.
Jeg har siden arbejdet med at åbne op til det at formidle støtte fra Den Hawaiianske familieånd, et åndsfelt som det Hawaiianske folk har æret og holdt hellig igennem tiden.
En ånd som vi i resten af verden har en særlig modtagelighed overfor i tiden lige nu, og jeg bliver derfor bedt om at dele det med dig.

Her vil vi igennem kanaliseret energiarbejde dykke dybere ned i de muligheder for opdatering af familieånden der er mulig i tiden, og særligt det Den Hawaiianske familieånd kan tilbyde os af healing i processen.
Vi åbner igennem kontakten til Kosmisk Atlantis, der findes i Stillehavstrekanten, og vil trin for trin, åbne til en genfødselsproces, som healer dine tidlige brud i din indre symbiotiske kontakt til dig selv og verden omkring dig.

I forbindelse med dagskurset, vil hver deltager modtage en tilpasset personlig læsning, som støtter op om den individuelle healing og udfoldelse. I det alle er deltagende i alles læsninger, åbner dette til healing til alle i det fælles energiarbejde, så dette forstærker healingerne ind i mulighederne i den nye tid. Muligheder hvor en relativ kort healing tilsvarer flere timers personlig, individuel healing.

Nogle af de ord der er kommet til mig i mødet med ånden er, at denne healing er specielt virksom i forhold til forløsning af “De fortabte børn”. Her betyder de fortabte børn alle som føler eller har følt sig alene, efterladt, udstødt eller fejlplaceret.

Praktisk information:

Kurset foregår online via et live webinar.
Ved tilmelding får du med det samme tilsendt adgang til mit webinar med ‘Healing med den Hawaiianske familieånd’, som er en god idé at se inden dette kursus.
Optagelserne er kodet med energi, så de virker på samme måde som hvis du var med online.
Du får permanent adgang til video og lydfiler så du kan bruge dem ligeså tit du ønsker.

Kurset er åbent for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til healing og energiarbejde er nødvendig.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig. 

Varighed: 4 timer

Pris: 800 kr.