Hånden i ryggen

– åbning til din konstante styrke

I dette 3-dages miniforløb, arbejdes især med healing af fadersåret og det hellige maskuline, som har mange facetter og udtryksformer i det enkelte menneske.

Forløbet er åbnet for enhver som føler sig tiltrukket af det – ingen forkundskab til healing er nødvendig.

Har du udfordringer i forhold til at tro på dig selv og tage dig selv alvorligt?

Underkender du dig selv og din styrke, eller tager du kontrol og ansvar på en uhensigtsmæssig måde?

Har du lyst til at føle dig mere sikker på dig selv, og stå stærkt i dit udgangspunkt i livet på en måde som er både naturlig afslappet og tillidsfuld?

Genkender du følelsen af manglende rygdækning, anerkendelse og generel støtte i livet til at udfolde dig som den du er?
Længtes du efter at føle dig mødt og leve med en lettere og mere lys tilgang til livet?

Kan du nikke genkendende til flere af ovenstående emner, er dette nye forløb måske noget for dig.

Mange mennesker oplever et indre træk som handler om at træde ligeværdigt ind i fællesskabet, på en måde som er både berigende og opbyggende for det enkelte individ og det fælles hele. Vi kalder det et autentisk udtryk – som er den måde vi udtrykker os overfor omverdenen, på en måde som er i overensstemmelse med vores indre natur og dybe fodfæste.

Denne balancering af individuelle i fællesskabet, bringer dybe muligheder for healing med sig, da det autentiske udtryk altid starter med at lære dig selv at kende dybt inde.
Især healingen af Moder og Fader-såret i forbindelse med det sårede barn er et stort tema i denne healingsproces, som dybest set handler om at tage kærligheden til dig selv ind i alle områder af livet, for at skabe vækst.

Jeg er blevet guidet til at lave et helt nyt forløb, men fokus på at åbne til den menneskelige styrke, fra en vinkel der handler om at blive selvbærende indefra.
At blive selvbærende indefra, handler om at åbne igennem selvkærlighed til den dybe iboende styrke som kommer fra din menneskelige ur-kraft og sjælens visdom i dyb forening.

I dette miniforløb, arbejdes især med healing af fadersåret og det hellige maskuline, som har mange facetter og udtryksformer i det enkelte menneske.
Fælles for alle udtryk er den indre tvivl der opstår i mødet med såret, og forløbet arbejder derfor grundlæggende med frisættelse af tvivlen i dig, som erstattes af dybere tillid, tro, sikkerhed og styrke.

Når tvivlen slipper og troen tager over, begynder dit liv for alvor at tage form efter dit autentiske udtryk. Grundlaget for din dybeste skaberkraft, findes der hvor du åbner til din selvbærende natur, og finder ind til din egen rene styrke, som er selvstændig og fælles på én og samme tid.

 

Emnerne i forløbet er:

Dag 1 – Mødet
Tag hånd om dig selv
Tag dig selv i hånden

Dag 2 – Kontakten
Hånden i ryggen
Din hjælpende (h)ånd

Dag 3 – Fejringen
Den bærende hånd
De frie hænder

 

Praktisk information:

Kurset foregår online via et live webinar.
Optagelserne er kodet med energi, så de virker på samme måde som hvis du var med online.
Du får permanent adgang til video og lydfiler så du kan bruge dem ligeså tit du ønsker.

Kurset er åbent for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til healing og energiarbejde er nødvendig.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig. 

Varighed:

Pris: 1650 kr.