Merlins cave

Gør dig klar til at ære dig selv og din skaberkraft, i dybere kærlighed og ansvarlighed

Jeg har haft nogle indre møder med bevidstheden Merlin, som har vist mig en Grotte som vi skal besøge. Først og fremmest i energien, og hvis omstændighederne tillader det, skal vi senere hen rejse dertil i virkeligheden.
På baggrund af denne indre guidning, inviterer jeg di, med på en shamanistisk rejse til Merlins grotte, for at starten rejsen i energien som vi fortsætter med at åbne til i næste uge når vi på Visdomsskolen laver magisk ceremoni d. 11/11.

På dette onlinewebinar skal vi arbejde med at vende det der ligger i skyggelandets gemmere, til brugbare trædesten via de magiske muligheder.

Alle de dele af os, som synes ubrugelige, afviste og frasorterede – eller muligheder og visioner vi bærer i det indre, vi føler er blevet tabt på vejen. Det uoverkommelige og umulige, eller bare det gamle som vi endnu ikke har tillagt den værdi det fortjener.

Vi åbner igennem den energi der findes i Merlins cave, til muligheden for at samle op på det tabte, på en måde som tidens muligheder begynder at åbne hen imod.
Vi arbejder på forkanten af magiens muligheder, når vi starter en healingsprocess, omkring at tage ejerskab i et nyt niveau, over både muligheder og faldgruber i bevidsthedens samlingsproces.
Intet er tabt, alt er gemt, også det du troede var glemt.

I grotterne findes adgangen til det skjulte, og i denne grotte er en særlig adgang til den del af de universelle arkiver, som gemmer ufuldendte skabelser, så intet går tabt, og alt bliver tillagt betydning.
Man kan kalde det at ære livet, i alle afskygninger.
Sammen åbner i os selv for indtrædelsen ind i Den nye tids magiske muligheder, for udbygning af egetansvaret i os selv og livet, på en måder som understøtter vores videre vej ind i Den nye tids muligheder for udvidelse og bevarelse.

 

Kanalisering:
”Troldmanden Merlin, har været mit navn, historien og magiens prins. Nu hviler jeg i Den nye tids havn, og vogter alkymiens dans. Når du her møder mig, er jeg blot en ven, som rækker dig muligheden for det at træde ind, med alt det du er og nogensinde har været – ind i den nye tidsalders sfære. Den gyldne tid er her, og kalder dig ind, igennem erkendelsen dis. Jeg minder dig om, at ingen og intet, kan fratage dig dit lys. Du er det du er og det er op til dig, at finde den vej igennem mørket, der vækkes dit lys’ hukommelse og opløser det der er størknet. Når du finder det er du ikke i tvivl, og selvom din underlag skælver herved, fordrives mørket i spejlet af alt, som ikke rummer ren kærlighed. Der hvor lyset og mørket mødes, findes menneskets dybe værdi. Håndhændes loven om lyset der fødes, skabes uendelighedens magi.
Særligt nu findes en værdifuld brydning, vær her og erkend at den har betydning. Ikke bare for dig men for menneskeheden, brug din kraft vist og i pagt med freden.
Frygt ikke egen eller andres domme, træd ud og vær den Nye tids komme. Brug de evner der viser sig for dig, så åbnes din indre magikers vej.”

Praktisk information:

Kurset foregår online via et live webinar.
Optagelserne er kodet med energi, så de virker på samme måde som hvis du var med online.
Du får permanent adgang til video og lydfiler så du kan bruge dem ligeså tit du ønsker.

Kurset er åbent for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til healing og energiarbejde er nødvendig.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig. 

Varighed:

Pris: 150 kr.