Gå med mestrene

Kanaliseret healingsforløb i 4 lektioner, hvor jeg stiller mig til rådighed for Den nye tids Mestre, som vil guide healingerne.

Hver mester støtter åbnigen af mesterens egenskaber i dig og på jorden, igennem balancering af de fire grundelementer ind i Den nye tids ånd.

Udover fælleshealingerne i lektionerne, vil alle modtage en personlig mikro-læsning undervejs i forløbet til at støtte op om den personlige proces.

”Regnbuebroen står åben imellem himmel og jord, lad Mestrene af Den nye tid nedstige i dig og på vor jord. Igennem dit dybe møde med din kosmiske ånds optik, findes en støtte til den menneskelige vej, som åbner Den nye tids skik. Spejl dig i Mestrenes lys og find i facetterne dig selv, da ser du det lysbærende væsen du er og åbner til sjælens kildevæld”.

 

Møderne:

Kalifar – Ild
“Spejlene rejser sig nu rundt om dig, vækker dit blik mod den rigtige vej. Vejen hvor intet går dig forbi, men vendes og drejes mod livets værdi. Sammen forenes lyset og mørket, i kræfter der ingen ende vil tage. Herudfra skabes Den nye tids kommen, når ansvar forbliver kompasset i lommen. Ransag dig selv og dit indre, og led efter der hvor du tindrer. Som ledestjernen viser det vej, til det liv der passer, allerbedst til dig.”

Faderen – Jord
“Retten til livet du altid vil have, og med den du bærer viljernes stave. Brug dem godt og brug dem viist, thi de vidner om ønsker du nu har bevist.  Altid elsket og taget alvorligt, thi intet i dig er skabt af noget dårligt. Dit liv, dit valg, din skabende kraft, brug den at skabe den livfulde saft. Faderen, skaberen, den fuldendte ro, jeg vil for altid på dig tro. Ingen er ude, inden er inde, derfor har du alt at vinde. ”

Auroria – Luft
“Imellem østen for solen, og vesten for månen, findes et punkt så fuld af magi. Tar’ du dertil forvandles din færden, til kistesten fulde af månens poesi. Hvert et menneske, og hvert et barn, fødes, elskes og sættes så fri. Friheden vinder og friheden fejler, vinden styrer hvorhen vi sejler. Fra en retning der hidtil har været tilfældig, vindes nu over de strømme der før, styrede der hvor vi ik’ ku’ bestemme, og åbner den frie viljes dør.”

Moderen – Vand
Det milde møde med dig selv
”Moderen er med alt det som er, således rummes det rum som er her. Rummet der åbner, rummer der renser, rummet der åbner til alle balancer.  Alt det en mor gerne sku være, findes i dig som hende bærer. Nu slukkes din adskillelses længsel så stor, i mødet med altings levende mor. Der hvor du savner, ønsker og trænger – skabes et liv der dette bibringer”

 

Forløbet støtter op om dit personlige samarbejde med mestrene i tiden efter, og der gives små konkrete vejledninger til hvordan du kan tilgå støtten i din hverdag.

Derudover vil du få adgang til et kort-system, som du kan bruge til at trække kort med kanaliserede beskeder fra mestrene. Det eneste du skal bruge til dette, er et helt normalt sæt spillekort.

Praktisk information:

Kurset foregår online via et live webinar.
Optagelserne er kodet med energi, så de virker på samme måde som hvis du var med online.
Du får permanent adgang til video og lydfiler så du kan bruge dem ligeså tit du ønsker.

Kurset er åbent for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til healing og energiarbejde er nødvendig.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig. 

Varighed:

Pris: 750 kr.