Healing af narcissismens sår

Onlineworkshop i samarbejde med Rebekka Lassesen og Havanna Luma

På denne onlineworkshop åbner vi igennem tidens magiske muligheder op for en dyb healing af den del af det sårede maskuline, som rummer narcissismens sår.

Narcissisme kan se ud og praktiseres på mange måder, og i mange niveauer.
Nogle har været udsat for narcissismens bagside, som en evig skygge de bærer med sig.
Andre har indre problematikker omkring at navigere i de drivkræfter, der i den ubalancerede version, skaber narcissisme.
Andre igen, har stået udenfor og aldrig været i kontakt med den indre del, som tillader os selv at elske os selv så dybt og ubetinget at vi bliver optaget af os selv, som var vi forelskede.

 

Narcissisme er et begreb vi bruger, når vi er så optagede af os selv, at alt omkring os blegner, og især empatien for andre mennesker kommer i anden række.
Den selvoptagede adfærd dækker dog oftest over en ikke-erkendt dyb følelse af utilstrækkelighed, som vi forsøger at kompensere for igennem en ubalanceret dyrkelse af egoet.

Det egoistiske træk er en stærk drivkraft, som vi kan lære at bruge hensigtsmæssigt, så den ikke bruger os, og vigtigere endnu, ikke skader andre.

Workshoppen er for dig der kan identificere dig med at have lidt under sår skabt i narcissismens favntag, og ønsker at forløse og frisætte dig selv.

Uanset om du er i den ene eller anden ende af et Narcissist/Empat forhold, eller om du identificerer dig med at være dominerende eller underkastende / offer/bøddel, er workshoppen relevant, da vi alle rummer begge dele.

 

Vi vil igennem dybt energiarbejde og healing, arbejde med at rense de gamle sår, og åbne til det dybe selvbærende grundlag som bor i os alle.

Energien vil på workshoppen og i dagene efter, støtte dig i at rejse dig i den styrke, som har været klemt i mødet med narcissismen og udfolde den balanceret og levende i dig.

En styrke som ikke bare støtter dig i at mærke dig selv og dine sunde grænser, men som også udfolder dit grundlag for at balancere dit ego, så dine drivkræfter sættes i drift på en måde som sikrer at alt i dig finder ind i den dybeste bæredygtighed og overensstemmelse.

 

PRAKTISK INFORMATION:
Webinaret foregår online, hvor du ved tilmelding kan vælge at være med live på dagen eller du kan være med på replay lige når det passer dig allerbedst.

 

Efter endt lektion, får du adgang til video og lydfiler så du kan bruge dem ligeså tit du ønsker.

 

TILMELDING:
rebekka.lassesen@mail.com

PRIS: 1450 kr.
Beløbet overføres til Nordea Bank :
Reg : 1971
Konto nr : 0749-433-906
eller mobilepay : 27286066

 

Læs mere her:
https://www.facebook.com/photo?fbid=10223656821661415&set=a.10201035634825882

 

Og se det gratis webinar der blev afholdt, som optakt til workshoppen:
https://event.webinarjam.com/go/replay/102/9449wi2ks0lim0u7

 

Vi glæder os til at med dig!

De kærligste hilsner
Fra Rebekka & Havanna

 

www.havannaluma.dk
www.rebekkalassesen.com