Gralen i dig

Velkommen til et kursus med aktivering af gralsenergien.
Kurset/webinaret er kanaliseret og vil bestå af healing og dybt energiarbejde, som åbner til din dybere stabilitet og udfoldelse af dine kompetencer og muligheder.

Gralen har igennem tiderne, været et symbol på visdommens bæger.
Det at bære din egen visdom, er som at eksistere som kilden og den som drikker af kilde på én og samme tid.
At være dit eget visdomsbæger, åbner til din iboende mulighed for at blive selvbærende og selvnærende.
Når du bliver selvbærende i dit grundlag, skabes den dybe samhørighed der indadtil fungerer som en ventil og stabilisator af den del af dig som har brug for at være i fællesskab med andre mennesker, fra et udgangspunkt i fred og samhørighed.
Gralen bærer derfor det dybeste og mest stabile tilstand ind, for det fredsksabende menneske, som igennem det at finde freden i dig selv, kan bære freden ind i fællesskabet.

Træd dybere ind i dit fredsskabende væsen, hvor du er et og alt på én gang. Herudfra åbnes din fællesskabende bevidsthed, hvor du har mulighed for at træde dybere ind i din stående bevidsthed. Din stående bevidsthed er der hvor du skaber fra hvor du står, med udgangspunkt i din dydeste sandhed. Altså en mulighed for at være i fællesskabet og være tro mod dig selv på samme tid.
Når vi begynder at skabe fra den dybeste sandhed, åbnes visdomsstrømme på jorden, som er med til at gøre verden til et sted hvor vi kan leve og ånde i fællesskab, med plads til den personlige visdom som åbnes i sandheden og derfor i sin essens er fredskabende fremfor adskillende.
Sammen skaber vi Den nye tids freddskabende fællesskaber indefra, og åbner til det forenede folkefærd på jorden.

Brænder du for at komme endnu dybere hjem i din indre fred, og opleve samhørigheden som en bærende faktor i dit liv – så er dette kursus måske noget for dig.
Vi åbner igennem kanaliseret energiarbejde, til dyb healing og forståelse af det at blive selvbærende i kærlighed.
Et fundament som åbner din dybere kontakt ind imod din indre visdom og meningsfuldhed.

Gralsenergien er båret ind igennem erkendelser, kanaliseringer, spirituelle rejser og praktisk arbejde med gralsenergien i løbet af de sidste 10 år.

Vær med og træd ind i din egen dybeste fredstilstand, som et værktøj du igennem de energetiske forankringer, kan tage med dig og bruge som en støtte til at finde din balance i verdens omskifteligheder.

Under kurset vil hver deltager modtage en tilpasset personlig læsning, som støtter op om den individuelle healing og udfoldelse. I det alle er deltagende i alles læsninger, åbner dette til healing til alle i det fælles energiarbejde. Dette forstærker healingerne ind i den nye tids muligheder, hvor en relativ kort individuel healing tilsvarer flere timers personlig healing.
Undervisningen består af kanaliseret energiarbejde, og dybe guidede healingsmeditationer

“Det at leve i dybere overensstemmelse med din hellige klang, styrker levendegørelsen af dit potentiale, i det du begynder at vibrere med din dybeste sandhed” 

 

Praktisk information:

Kurset foregår online via et live webinar.
Optagelserne er kodet med energi, så de virker på samme måde som hvis du var med online.
Du får permanent adgang til video og lydfiler så du kan bruge dem ligeså tit du ønsker.

Kurset er åbent for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til healing og energiarbejde er nødvendig.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig. 

Varighed: 

Pris: 850 kr.