Opdatering af dit magikerfelt

Med mesteren Merlin i spidsen og en række af magiker-bevidstheder bag sig, åbner vi til et kanaliseret onlineforløb der strækker sig over 5 dage.

På kurset får du adgang til, og bliver indviet i magiens verden.

Vi vil igennem dybe kanaliserede meditationer, energiarbejde og øvelser – etablere en dyb og levende kontakt dit personlige magikerfelt i den version som passer til dig.

I hver lektion vil du få mulighed for at dele og stille spørgsmål, ligesom der vil være små personlige læsninger der hjælper dig dybere ind i din personlige kontakt med dine magiske evner.

 

Kanaliseret tekst:

“Troldmanden Merlin, har været mit navn, historien og magiens prins.
Nu hviler jeg i Den nye tids havn, og vogter alkymiens dans.
Når du her møder mig, er jeg blot en ven, som rækker dig muligheden for det at træde ind, med alt det du er og nogensinde har været – ind i den nye tidsalders sfære.
Den gyldne tid er her, og kalder dig ind, igennem erkendelsen dis. Jeg minder dig om, at ingen og intet, kan fratage dig dit lys. Du er det du er, og det er op til dig, at finde din vej igennem mørket.
Der vækkes dit lys’ hukommelse, og opløser det der er størknet.
Når du finder det, er du ikke i tvivl og selvom din underlag skælver herved, fordrives mørket i spejlet af alt, som ikke rummer ren kærlighed.
Der hvor lyset og mørket mødes, findes menneskets dybe værdi. Håndhændes loven om lyset der fødes, skabes uendelighedens magi.
Frygt ikke egen eller andres domme, træd ud og vær den nye tids komme. Brug de evner der viser sig for dig, så åbnes din indre magikers vej.
Særligt nu findes en værdifuld brydning. Jeg er her og erkender at den har betydning.
Ikke bare for mig men for menneskeheden, jeg bruger min kraft vist og i pagt med freden.”

Praktisk information:

Kurset foregår online via et live webinar.
Optagelserne er kodet med energi, så de virker på samme måde som hvis du var med online.
Du får permanent adgang til video og lydfiler så du kan bruge dem ligeså tit du ønsker.

Kurset er åbent for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til healing og energiarbejde er nødvendig.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig. 

Varighed:

Pris: 2222 kr.