Faldet, valget, kaldet

Velkommen til en 3 dages online-workshop, med dyb healing og bevidsthedsudvidende energiarbejde, der vækker din evne til at:

 

– Falde uden at falde sammen

– Tilvælge fremfor at fravælge

– At kalde dig selv ind i mødet med det som kalder på dig

 

Der kommer 3 forskellige forløb i denne serie.

Det første forløb handler om Faldet, den anden Valget og på den tredje arbejder vi med Kaldet.
Selvom de 3 forløb bærer hver deres hovedtema, arbejder vi ind i alle tre temaer i alle forløb.

 

Workshop 2 – VALGET:

Dag 1 d.15.6 kl.10-13 – Indvielsen åbner til befrielsen

Dag 2 d.16.6 kl.10-13 – Din målskive kommer til live

Dag 3 d.17.6 kl.10-13 – Brug det du vil til at gøre det der skal til

 

På denne workshop vil vi, fordelt på 3 dage, gennemgå dybe indre indvielser og udvidelser, som åbner en ny tilstand der handler om at begynde at tage valg fra det sted i dig, som er mildt, ansvarligt, værdigt, selvopbyggende og sjælsopfyldende.

 

BESKRIVELSE:

Dette forløb er for dig som er lige præcis der, hvor ordene her giver mening, uden at du nødvendigvis forstår dem.

For dig som står ved krydsvejen og er i gang med at vælge hvilken vej du vil gå, for at være i livet på den måde som giver mening dybest inde.

De kanaliserede ord vi åbner energiarbejdet med, er ikke bare ord, men invitationer ind i energier som åbner din bevidsthed indefra og ud.

Står du ved krydsvejen, eller har du stået ved den før – store og mindre veje, som vil dig noget, men vil at du selv finder svaret – vil du mærke at det handler om valg.

Et valg som ikke kommer udefra, fra autoriteter der viser dig hvilken vej du skal gå – men inde fra mødet med din egen indre autoritet, fra sjælen.

Velkommen til dig som mærker et udefinerbart, men ufravigeligt kald til at være et instrument der tuner energien i livet omkring dig til en kærlighedssymfoni af bevidste valg skabt i helhed.

Det ufravigelige kald til valg, er den indre fornemmelse af at måtte gøre hvad der skal til. At træde hele vejen ind og tage ejerskab på alt det du er, og den virkelighed du er en del af.

Det ufravigelig kald til at se din sandhed, og handle på den sandhed. Mødet med hvert eneste valg, er en mulighed for at finde din sandhed og skabe dig selv.

Det ikke at vælge, er som ikke at ville. Og det ikke at ville vælge, kommer af at tro der ikke er nok.
Vi åbner til det at vide at der altid er nok, til at fylde din kop. Og træder derigennem baglæns ind, i at åbne tilvalget fremfor fravalget, som skifter usikkerheden ind med sikkerhed, i det at være alt det du allerede ved.

Vi danner de trædesten der mangler, for at skabe den vej som du kan sprinte på med fuld kraft frem – med alt det i dig som VIL.

At ville vælge og tage et valg, er som en indre sansning og sensation, af at være på linje med sjælens dedikation.

At se dig selv i øjnene, for at finde ind i den tilstand hvor du bærer lyset ind, ikke udenom sprækkerne, men endnu dybere og stærkere ind i sprækkerne.

At træde ind igennem valget, er nøglen til udlevelsen af kaldet.

Mange små bevidste valg, leder dig til sjælens kald.

 

HEALING & ENERGI:

Kurset er kanaliseret, og består af dybe guidede meditationer, transformerende energiarbejde, dyb healing og ord der åbner forståelsen af processen, på det personlige såvel som det kollektive plan.

 

 PRAKTISK:

Hvert forløb koster 1500 DKK og varer i alt 9 timer online, men healingen kører hele tiden i løbet af de 3 dage.

RABAT VED KØB AF FLERE FORLØB:

Ved køb af forløbet ‘Valget’, kan du tilkøbe forløbet ‘Faldet’ til 1250 DKK. Ligeledes kan du købe forløbet ‘Valget’ til 1250 DKK hvis du tidligere har deltaget i forløbet ‘Faldet’.

 

I forbindelse med deltagelse i forløbet, er det muligt at tilkøbe en personlig klarsyns læsning på 10 min. for 350 kr. som sendes på lydfil.
Læsningen åbner din bevidsthed ind i mødet med din nuværende proces, og booster dermed modtagelsen af den personlige healing igennem bevidstgørelsen.

 

Alle lektioner er online, og optagelserne er kodet med energi så de virker ligeså stærkt healende på replay, som hvis du er med live.

Ved tilmelding får du adgang til alle optagelser på både video og lydfiler, som du kan bruge ligeså tit du ønsker.

TILMELDING

til: rebekka.lassesen@mail.com

Efter tilmelding modtager du en mail med praktiske oplysninger og de links du skal bruge.

 

PRIS:

1500 DKK

 Beløbet overføres til:

Nordea Bank

Reg : 1971

Konto nr : 0749-433-906

eller MobilePay: 27286066

 

 Jeg glæder mig til at træde ind i den det dybe ansvar, det flydende flow, den smukke sandhed og det accelererende gear – med DIG! <3

 Kærligst fra

Rebekka