Ny-Tids Ayhuasca healing

 

Jeg havde en healing for nogle uger siden som jeg gerne vil dele med jer!

Behandlingen startede med at jeg fik kontakt til et traume fra barndommen hvor der var sket en spaltning. Ikke en spaltning som gjorde at hendes virkelighed ikke kunne hænge sammen, men en spaltning som gjorde at hun havde svært ved at bruge sin styrke i overensstemmelse med sin sande natur.

Da jeg gik i gang med at forløse den sorg der var forbundet til traumet, mærkede jeg min klient som en lille pige, og jeg så hvordan hun søgte hendes faders opmærksomhed.

Jeg fik en følelse af at han virkede flere meter højere end han egentlig var, fordi hun så så meget op til ham. Længslen efter hans anerkendelse og opmærksomhed, forstærkede den uopnåelighed hun betragtede ham med.

Jeg mærkede at der underliggende lå en stolthed hos faderen som den lille pige kunne mærke. At han genkendte sig selv i hende, men nærmest som et spejl man ikke har lyst til at kigge i, havde han svært ved at takle hendes krav til nærvær.

Jo dybere forløsningen blev, jo mere mærkede jeg en modstand fra den lille pige. Der var en del af hende som stædigt holdt fast i tilstanden der lå gemt i traumet og nægtede at ’vokse op’, fordi hun ’ventede’ på at hendes far kom og gav hende det hun havde brug for. Hun ville hellere blive i smerten, end at opgive håbet!

Da kom der en åndelig guide ind i feltet. Jeg blev overrasket over at der kom en guide ind midt i healingen som jeg ikke kendte, og endnu mere overrasket over at se at han lignede en indiansk medicinmand.

Han forsikrede mig om at det var okay, sagde at han var forbundet til hende og var der for at hjælpe med healingen.

Jeg mærkede efter for at være sikker og kunne mærke at han talte sandt, så vi gik i gang med healingen.

Det første der skete var at frekvensen steg alt imens kvinden blev pakket ind i et lys fra Moderen og Faderen som også var med under forløsningen.
Jeg fik et billede af kvindens liv som en tidslinje. Jeg så at vi landede i barndomstraumet, der hvor spaltning var opstået. Herefter kom medicinmanden ind og lagde en brunlig masse ind i centrum af traumet.  Jeg fik en følelse af at det hele begyndte at flyde ud, som om traumet gik i opløsning og det hele ’sejlede’ for en stund. Medicinmanden sagde at det den brunlige masse gjorde, var at opløse hendes ’selv’. Når selvet ikke længere havde indflydelse på traumet, var erfaringen fuldstændig neutral og spaltningen kunne heles.

Jeg mærkede hvor energikrævende healingen var, hvortil medicinmanden kommenterede på det og sagde at det også var en healing der førhen kunne tage op mod 2-3 uger.

Da jeg spurgte ind til hvad han mente med det, sagde han at det var en metode som ham og kvindens sjæl havde arbejdet på i flere liv og at i vores virkelighed var kendt som Ayahuasca.

Han sagde også at jeg skulle fortælle det til min klient, og at det ville give mening for hende.

Derefter fik jeg igen et billede af tidslinjen, hvor jeg blev vist et symbolsk billede hvor vi trak det healede traume sammen med hendes nutid, indtil de blev forenede i ét.

Jeg havde en stærk modstand imod at fortælle kvinden at hun lige havde fået en behandling med Ayahuasca. Både fordi det var pænt mærkeligt at sige, men også pga. en personlig modstand på brug af euforiserende stoffer til selvudvikling, da jeg desværre tit ser at det giver skader og skaber grænseløse tilstande som ikke harmonerer med en stabil og sund healing.

Men den søde medicinmand blev ved med at banke på og insistere på at jeg fortalte kvinden om min oplevelse, og jeg har efterhånden været længe nok i faget til at vide at jeg ikke selv altid har grundlaget for at vurdere hvad der er bedst og hvorfor, så jeg overgav mig og fortalte det.

Kvinden kendte ikke til Ayhuasca, så jeg forklarede hvad det var og hvordan man med støtte fra en medicinmand tager det plantebaseret stof som får en til at kaste op og hallucinere.

Kvinden virkede forundret og sagde at det faktisk gav rigtig god mening for hende, da hun flere gange i sit liv havde oplevet at kaste voldsomt op uden at være syg. Hun fortalte at det ikke virkede som normal opkast, men nærmest som gammelt slam der kom op. Blandt andet havde hun oplevet det lidt efter hun havde været hos mig sidst, og var gået ind i en dyb healingsproces. Fælles for alle de gange hun havde gået igennem de voldsomme perioder både med opkast, var at hun altid havde en følelse dagen efter af at hun var trådt ind i et nyt bevidsthedsniveau.

Jeg blev endnu engang forundret og ydmyg og fik tanken: ”Hvem er jeg til at dømme hvad der giver mening, og hvad der virker?”

Ny-Tids Ayhuasca healing – det er da for vildt!