Åbning af de 7 livsblomster

7 dages online forløb.

Et kursus med energiarbejde, der støtter åbningen ind til din rene livskraft og den hellige seksualitet. Energien i arbejdet er kanaliseret med støtte fra Kristus & Maria Magdalene.

Velkommen til et 7 dages online forløb, med energiarbejde der støtter åbningen ind til din rene livskraft og den hellige seksualitet

Energien i arbejdet er kanaliseret med støtte fra Kristus & Maria Magdalene, som bærer den hellige forenings lys ind i årbejdet.

Hver session indebærer guidede healings -meditationer, dybe åbninger samt snak om livskraftens åbning i det hele menneske.

Det er ikke nødvendigt med forkendskab til meditation eller lignende.
Kurset er og er for både mænd og kvinder og vil foregå i en sober tone med fokus på energierne og på arbejdet i jer selv.

Gennem meditaionerne og healing i fællesskabet opløses traumer og blokeringer som gør, at du ikke bærer din livskraft rent.
Når du ikke bærer din livskraft rent går du ikke fuldt og helt på jorden, fuldt og helt i livet.
Når vi ikke går fuldt og helt har vi ikke mulighed for at gøre brug af vores livskraft i vores sexualitet og i livet generelt.
Kraften bliver afstumpet og gør at vi ikke bliver fyldt op af livet og folder os ud som vi har potentiale for.
Gennem frigørelse af livskraften i alle hovedcentrene bliver der åbnet for den hellige sexualitet, som er den altgennemtrængende, flydende, livsbekræftende og opløftende udøvelse af vores kærlighed og væsen.

Forløbet foregår over webinar og kører over 7 dage, med åbning af et center/en livsblomst om dagen. Således har du tid til at være i og mærke udfoldelsen i løbet af dagen.

Prisen er 1.250 for 7 dage á 7 timer i alt.

Beløbet indbetales på mobilepay:
27286066

Eller Nordea Bank :
Reg : 1971
Konto nr : 0749-433-906
Husk at skriv dit navn + kursus på overførslen.

Link til webinar sendes til deltagerne senest 1 time inden start.

Jeg glæder mig til en spændende forløb ♥
Kærligst fra
Rebekka