Få styr på din stress og få plads til trivsel

6 ugers onlineforløb.

Skab indre ro, stabilitet og trivsel med reducering af stress, neddæmpning af nervesystemet, dyb healing og praktiske øvelser.

Vi ved alle sammen godt hvor svært det er at bryde med en vane – vi er nødt til at være vedholdende og konsekvente med at genskabe en ny virkelighed igen og igen, før den nye virkelighed bliver det normale.Når vi snakker om nervesystemet og det energiniveau vi går i til dagligt, er det ingen undtagelse.

Jeg har ofte klienter som lider af stress, og hvor end jeg gerne ville kan det være svært at svinge tryllestaven og for alvor få vendt de uhensigtsmæssige reaktioner i nervesystemet.
En af hovedgrundende til dette er at vores system husker, og hele tiden søger tilbage til det der er blevet ”normaltilstanden”.
Min erfaring er også, at jo dybere relateret til overlevelsereaktioner vores normal-tilstand er, jo sværere er det at overskrive den gamle tilstand med en ny.
Og det er uanset om overlevelsesreaktionen er skabt udfra en reel fare, eller ud fra følelsemæssige oplevelser eller energetiske spændinger.

Derfor har jeg udviklet dette nye forløb, som over en periode på 6 uger, hjælper dit system ind i en ny trivsels-tilstand via gentagne stabiliseringer, dyb healing og omkodning.

Forløbet er skabt til at hjælpe dig der er ramt af stress.
Men er også til dig “bare” godt kunne tænke dig et boost i din hverdag – enten som en vej til dybere balance og indsigt, eller som en indvistering ifht. forebyggelse af stress.

Vi lever i en verden hvor det er normalt, og nødvendigt, at have flere bolde i luften på samme tid.
Det at rumme og forholde os til mange ting på én gang, er med til at holde os i gang og sikre at vi udvikler os i nye retninger med vores bevidsthed.
Men pga. vores komplekse sammensætning af krop, sind og ånd – følger der også nogle udfordringer med vores udvikling; Nemlig stress.

Stress kan vise sig på et utal af måder: Sygdom, spændinger, bekymring, tankemylder, søvnforstyrrelser, følelsesmæssige svingninger, angst, depression, forvirring, nedsat kognitive funktioner etc. – listen er lang.
Men fælles for dem alle, er at de er symptomer på at der er noget i dig der ikke helt svinger som det skal.
At dit system for ofte eller for længe befinder sig i det røde felt, og enten reagerer med oversvingninger, eller nedlukninger.
At der er én eller flere ubalancer, som gør at det system der burde være opbyggende, er blevet nedbrydende.

Vi vil på forløbet arbejde med at vende nogle af ulemperne ved at være stresset, til fordele.
Det handler om at neddæmpe den del af overlevelsessystemet der er i alarmberedskab, og samtidig åbne den følsomhed der følger med at være stresset, på en måde som kommer til at berige dit liv i stedet for at belaste dig.

Jeg vil ved hjælp af energiarbejde, healing og shamanistiske metoder, arbejde med at reducere stressen i dit nervesystem, så der bliver mere plads til dig, inde i dig.

Så du begynder at gå imod udlevelse – i stedet for overlevelse.

Der vil under hver lektion være healing og guidet meditation, som åbner for indre erkendelser omkring emnet.
Derudover vil der være undervisning og dialog, hvor der er plads til delinger og spørgsmål.
Der vil også være undervisning i små konkrete øvelser der understøtter processen, som du kan tage med dig og bruge i din hverdag – for altid.

Kurset er skabt på et spirituelt grundlag, hvor jeg bruger min viden og erfaring som spirituel lære og healer, samtidig med at jeg bruger min åbning som kanal til at trække visdom ind omkring emnet.

Lektionerne er som følgende:

Fredag d. 5 April kl.10.00 – 11.45

Lektion 1: Stabilitet og fodfæste.
Her arbejder vi med at åbne til dit udvidede fodfæste og genskaber erindringen i dig om din oprindelige balancerede tilstand i sin grundform. Samtidig arbejdes der med reducering af stres i nervesystemet.

Fredag d. 12 April kl.10.00 – 11.45

Lektion 2: Forventninger og forløsning
Her arbejder vi i de forskellige lag af bevidstheden med forventninger som virker nedbrydende, og med dyb, effektiv og nænsom forløsning af det der presset dit system allermest.

Fredag d. 19 April kl.10.00 – 11.45

Lektion 3: Skabelse af den nye trivselstilstand
Her arbejder vi med magi, når vi med hjælp af shamanistiske metoder nulstiller dine celler og åbner for at trække nye muligheder ind. Muligheder som skal hjælpe dig ind i en ny tilstand med mere overskud og trivsel.

Fredag d. 26 April kl.10.00 – 11.45

Lektion 4: Forhindringer og forvandlinger
Her arbejder vi ud fra den nye trivsels-tilstand, med at åbne for de gaver der findes i dine ubalancer, så vi skaber en modpol til de nedbrydende reaktioner i dig. Der arbejdes med mild traumeforløsning på en konstruktiv og fremadrettet måde.

Fredag d. 3 Maj kl.10.00 – 11.45

Lektion 5: Landingen i den nye form
Her arbejder vi med at sikre at de forskellige lag af din bevidsthed tager imod forvandlingen på bedste vis – samt med genskabelse af “døde” områder i hjernen og kognitive funktioner.

Fredag d. 10 Maj kl.10.00 – 11.45

Lektion 6: Frihed og følsomhed
Her arbejder vi med at åbne til kompetencerne i din følsomhed, uanset hvilken form den måtte have. Vi åbner igennem det nye udvidede fundament, så din følsomhed kan træde ind som din nye bedste ven, intuition og indre kompas.
Vi arbejder med sunde måder at beskytte dig selv på, så du ikke mister din energi, men indtager din plads i verden på en konstruktiv og opfyldende måde.

Når du tilmelder dig forløbet, er det forventeligt at du begynder en klargørende indre proces. Det sker fordi du automatisk kobles på det energifelt jeg holder for forløbet, som hjælper dig ind i den rette tilstand.
Energifeltet er holdt under hele forløbet, og støtter dig både under hver enkelt lektion, men også i tiden imellem lektionerne hvor der er en udfoldelsesperiode af det indre arbejde, som hjælper forandringerne med at lande i virkeligheden.

Jeg arbejder udelukkende igennem dit eget højere selv, hvilket betyder at energien afbalancerer og stabiliserer dig lige nøjagtig der hvor DU har brug for det, og i den mængde/styrke som er optimal for dig.
Forløbet er åbnet for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til healing er nødvendig.
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Praktisk:

Forløbet er online over webinar eller kan tages som selv-studie.
Det er muligt at være med live på selve dagen – eller du kan vælge kun at købe adgang til video og lydfiler, hvorefter et link bliver tilsendt efter afholdt lektion.
Optagelserne er kodet med energi, så de virker på samme måde som hvis du er med online.
Prisen for dette er den samme som ved live-deltagelse.
Uanset om du er med live eller tager en eller flere lektioner som ’selvstudie’- får du permanent adgang til alle video og lydfiler – så du kan bruge dem ligeså ofte du ønsker.

En lille ekstra bonus…
Da stress tit og ofte påvirker familie-dynamikker, har jeg valgt at gøre det muligt at inkludere ens nærmeste familie i forløbet, og dermed forøge trivslen i familien.
Derfor får du ved egen-tilmelding, mulighed for at tilmelde et eller flere familiemedlemmer, ved at tilkøbe et eller flere familie-tillæg.
Det foregår således at jeg tager de tilmeldte familiemedlemmer ’med i energien’, så de får en fjern-healing noget tilsvarende den du selv modtager på forløbet.
Det er selvfølgelig nødvendigt at du får lov af dine nærmeste, og at de er indforstået med hvad forløbet handler om.
Da familiemedlemmerne ikke er med under selve lektionen, vil de højest sandsynligt ikke få den samme erkendte oplevelse af forløbet eller healingerne, som dig der følger lektionerne.
Det vil som fjern-healing opleves i en mildere form, da healingen tilpasser sig dynamisk og naturligt i forhold til deres dagligdag.
Der arbejdes her med neddæmpning af overreaktioner i nervesystemet, og energifeltet støtter op at skabe dybere harmoni hos den enkelte, samt hos familien som en dynamisk enhed.
Hos børn er det forældrene der skal give lov til deltagelse i forløbet.
Børnene skal som udgangspunkt ikke informeres eller forholde sig til forløbet, og modtager kun støttende og stabiliserende healing.
Det eneste jeg skal bruge er familie medlemmernes navn, som sendes samemn med tilmeldingen.

Tilmelding på: rebekka.lassesen@mail.com
eller tlf: 2728 6066

Pris: 1450 kr. for hele forløbet.
Familie-tillæg koster 450 kr. pr. ekstra familiemedlem.
Få 200 kr. i rabat ved tilmeldelse senest d.1 April 2019.

Beløbet overføres til Nordea reg.nr. 1971 kontonr. 0749 433 906. eller mobilepay : 2728 6066
(Husk at skrive dit navn på overførslen)

Jeg glæder mig til at møde dig og dele forløbet med dig!

Vi ses ♥

Kærlige hilsner,
Rebekka Lassesen

https://www.facebook.com/events/628338704258285/