Natural Force of Equality

Heldagskursus med healingsenergien Natural Force of Equility.

 

 Healingsenergien arbejder med afbalancering af det feminine og maskuline og kønsrollerne i den nye tid, samt udfoldelse af fundamentet for en sund og nærende seksualitet.

Healingsenergien “Natural Force Of Equality” blev bragt til jorden i Februar 2016 af Rebekka Lassesen og Galina Saikova, på en spirituel rejse til Assisi i Italien, i samarbejde med en stor gruppe danskere.

Healingsenergien arbejder med afbalancering af det feminine og maskuline og kønsrollerne i den nye tid, samt udfoldelse af fundamentet for en sund og nærende seksualitet. For at dette kan nås i mennesket, er der taget udgangspunkt i ‘Manden, Kvinden & Kraften’ som symboliserer de to modpoler og den skabende kraft. Som et uendelighedstegn i balance.

I den nye tid vi som mennesker går i på jorden, er der opbrud og forandringer i forhold til mange ting, og én af dem er kønsrollerne.
Igennem tiderne har vi har vi haft forskellige måder at praktisere kønsroller på, med forskellige tilhørende værdier indenfor forskellige kulturer.

Mange af de rammer og normer som er bundet til vores arv, passer ikke længere til os. Derfor har vi brug for en indre adgang til vores oprindelighed og indre urkraft, til at støtte os i at manøvrere i os selv og med hinanden.

Kurset kommer derfor til at støtte dig i at slippe noget af det du ikke længere har brug for, og finde ind til det eget oprindelige fundament og din naturlige rytme, ud fra hvilket du kommer til at udveksle med dig selv og andre.

På kurset bliver der ligeledes pustet til din indre sjæls og livs-gnist, som støtter dig i at tage livet ind og mærke og handle på dine autentiske behov i overensstemmelse med din egen sandhed. Den feminine og maskuline kraft i balance, understøtter den rene tilgang til dit eget flow i hverdagen, i det bedre at kunne mærke hvornår det er tid til at handle og skabe og hvornår det er tid til overgivelse og udfoldelse; Udvidelse og sammentrækning og balancen i at kunne være ligeværdigt i begge.

Velkommen på en rejse hen imod kraften og styrken i dig selv, som den Kvinde eller Mand du er.♥

Kurset er, ligesom hentningen af energien var, støttet og guidet af åndelige mestrer. Healingsenergien er en intelligent energi. Det betyder at den afbalancerer og stabiliserer dig lige nøjagtig der hvor DU har brug for det og i den mængde/styrke, som er optimal for dig.

Energien er derfor sikker og kan bruges og modtages af alle. 

Kursusdagen indeholder :

• En beskrivelse af rejsen, forberedelserne og de forskellige processer vi gennemgik.
• Beskrivelse af energien og hvordan den virker.
• Jeres system bliver klargjort til at kunne bære energien
• Overdragelse af healingsenergien
• Aktivering til at kunne tænde gnisten i jer selv og andre
• Øvelse i anvendelse af energien.
• Delinger og spørgsmål

Kurset er åbnet for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til healing er nødvendig.Hvis kurset afholdes online , sker det via webinar hvor det er muligt at skrive delinger og spørgsmål i chatten.

Efter afholdt kursus, får du adgang til video optagelsen af kurset

Tilmelding på: rebekka.lassesen@mail.com

eller tlf: 27286066Pris: 1000 kr. for onlinekursus og ellers: 1250 kr. som inkluderer te, kaffe, frugt og snacks.
Frokost medbringes selv.

Beløbet overføres til Nordea reg.nr. 1971 kontonr. 0749-433-906. eller mobilepay : 2728 6066
Husk at skrive dit navn + Assisi kursus.

Vi ses til en åbnende og healende dag ♥

Med kærlige hilsner,
Rebekka