Flow og Manifestation udfra din dybeste sandhed

Éndags online kursus.

Få kontakt til dit flow og din manifestationskraft ud fra et stærkt og balanceret sted som tager højde for din vej, dine livsformål, dit fundament og det højeste og bedste for dig! 

Velkommen til et 1 dags online kursus i Flow og Manifestation
Følg dit flow og manifester udfra DIN dybeste sandhed.

Der findes en åbning i tiden lige nu, som understøtter arbejdet med Flow, manifestation, skaberkraft og loven om tiltrækning.
I samarbejde med mestre, guider og engle, vil jeg gerne udnytte denne åbning, til at søsætte mit helt nye kursus.

Få kontakt til dit flow og din manifestationskraft ud fra et stærkt og balanceret sted som tager højde for din vej, dine livsformål, dit fundament og det højeste og bedste for dig! ♥

For mig går Flow og manifestation hånd i hånd, og derfor handler dette kursus om begge dele.
Du bliver indviet i værktøjer og øvelser som giver dig grundlag for at forstå hvordan du bruger din intention, og skaber forbindelse til din egen rene skaberkraft. En skaberkraft som giver saft og kraft til dine dybeste og reneste ønsker og drømme. ♥

Ved hjælp af shamanistisk energiarbejde, healing og meditation; får du støtte til at træde ind i den fulde kontakt med dig selv, så du kan begynde at gå i flow og manifestere det der giver mening for dig -både som menneske og sjæl.

Kurset giver dig mulighed for at deltage mere aktiv i det at blive den bedste version af den du er, og begynde at skabe det liv som passer lige præcis til dig og dit personlige udtryk! ♥

Selvom skaberkraft er vildt og magisk, sker alt energiarbejdet igennem en dyb forankring i dig selv, så du trygt kan række ud i de universelle skabelsesfelter. Forankringen skabes med fuld kontakt til dit fundament, og herigennem trækkes magien ind i din virkelige verden og tilpasser sig dig og dit liv.
Derfor udfolder det sig for dig, gradvist i tiden efter kurset.

Kurset foregår online over et webinar-program. Link til webinaret modtager du dagen inden kurset, efter tilmelding og betaling.
Det er muligt at stille spørgsmål i chatten under hele kurset.
Er du utryg ved chat-funktionen er du velkommen til at skrive en email efterfølgende, med delinger eller spørgsmål.

Dagen veksler mellem dialog, guidet meditation, healing og energiarbejde.

Kurset er åbnet for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til healing og energiarbejde er nødvendig.

Tilmelding på: rebekka.lassesen@mail.com
eller tlf: 27286066

Pris: 1000 kr. som overføres til Nordea reg.nr. 1971 kontonr. 0749-433-906. eller mobilepay : 2728 6066
Husk at skrive dit navn + FlowManifestation

Vi ses til en magisk dag ♥
Med kærlige hilsner,
Rebekka

www.rebekkalassesen.com