Rummet

Online gruppe ….

Rummet er en dynamisk onlinegruppe på Facebook, hvor vi mødes i et helligt rum og laver energi arbejde hver fuldmåne.

Arbejdet er primært støttet af bevidsthederne Moderen og Faderen, Maria Magdalene & Kristus. Men rummet har plads til alt hvad der arbejder i kærlighedens navn.

At være med inde i rummet, åbner til en dybere kontakt med din sjæls og dit hjertes dedikation til det at lave lysarbejde i energien.

Vi bruger det at stå til rådighed for ‘Feltet’, hvor jeg kanaliserer i overensstemmelse med Den Nye Tids ånd, og det arbejde som passer til tidens muligheder.

Når du står til rådighed på denne måde, går det både udad og indad, ved at der skabes en healing og en ny energetisk og bevidsthedsmæssig tilstand i dig, som vi bruger til at påvirke jordens og de kollektive felter i en positiv retning – ved at give muligheden videre og tilbyde den til alle dem som rækker ud efter det.

Så mærker du et træk imod dyb indre transformation, og det at hellige dig selv på den måde, vil det kunne give dig en stærk støtte i din praksis omkring at dedikere dig i din hverdag og i dit liv på den måde som passer til dig og dit unikke udtryk.

Du kan hoppe ind og ud af gruppen som det passer dig, og alle forrige videoer ligger tilgængelige som replay inde i gruppen.

Den eneste forudsætning for deltagelse er, at du kan mærke et træk imod at træde dybere ind i dit eget hellige rum, og stå til rådighed for dig selv, kærligheden og freden på jorden.

Tilmelding på email:

rebekka.lassesen@mail.com

Pris 100 DKK /mdr. på:
Reg : 1971  Konto nr : 0749 433 906
eller mobilepay : 27286066

 

Prøvevideo med fuldmånesession i Rummet d. 16.2.2022: