Vælg en side

Positiv programmering

Vend dine negative overbevisninger til positive

 

På dette onlineforløb skal vi arbejde med at transformere de mest grundlæggende negative overbevisninger, til positive grundsten i dit fundament.
Hver eneste overbevisning rummer erfaringer vi vil åbne som skatte, med mulighed for at belyse dit indre skatkammer og belive din dybe livsvisdom ind i en mere brugbar og berigende form der virker opbyggende fremfor nedbrydende.

Forløbet er relevant for dig der ønsker at komme dybere hjem i din kerne, og vække dit grundlag for at bære det du er med mere lethed – og med denne lethed, udfolde dit autentiske udtryk i livet.

Igennem healing og dybt energiarbejde, skal vi arbejde med forløsning af gamle tilstande, samtidig med at vi aktiverer den tilstand der skaber den positive modvægt til dine gamle begrænsende overbevisninger.

Undervisningen består af kanaliseret energiarbejde, der formidles igennem undervisning og guidede meditationer, som åbner bevidstheden ind i de energetiske muligheder for omkodning.

Du vil under forløbet blive sat ind i en praktisk metode med at bruge det at trække kort med overbevisningerne skabt til forløbet, så du får en praktisk støtte med dig videre i din hverdag.

Undervisningen læner sig op ad Kernehealerfeltet og mange års praktisk erfaring med at undervise på Kernehealeruddannelsen v. Marianne Lane, og give Kernehealinger – hvilket er med til at sikre en høj og dyb kvalitet.

Du kan deltage i kurset, uanset om du har modtaget en Kernehealing eller ej.
 
Energifeltet er holdt under hele forløbet, og støtter dig både under hver enkelt lektion, men også i tiden imellem lektionerne hvor der er en udfoldelsesperiode af det indre arbejde, som hjælper forandringerne med at lande i virkeligheden.

Hele kurset består af 3 forløb som kan tages individuelt eller samlet.

Hver lektion varer 2 timer.

 

Program for forløbene:

 

Forløb 1

Lektion 1
Jeg kan ikke være her – Jeg kan være her

Lektion 2
Jeg er her ikke – Jeg er her

Lektion 3
Livet er farligt – Livet er spændende

Lektion 4
Jeg er alene – Jeg er en del af fællesskabet

 

Forløb 2

Lektion 1
Jeg klarer den ikke – Jeg kan klare det

Lektion 2
Jeg kan ikke stole på nogen, ikke engang mig selv –
Jeg kan stole på mig selv og andre

Lektion 3
Jeg er værdiløs – Jeg er værdifuld

Lektion 4
Jeg er forkert – Jeg er perfekt som jeg er

 

Forløb 3

Lektion 1
Jeg vil ikke være her – Jeg vil være her

Lektion 2
Jeg kan ikke stole på nogen – Jeg har tillid til andre

Lektion 3
Jeg er ikke værdig – Jeg er værdig

Lektion 4
Livet er hårdt – Livet er let

Lektion 5 
Der er ikke noget i livet til mig – Livet fylder mig op

 

 

PRAKTISK INFORMATION:
Forløbene foregår online via et webinar, som er optaget på både video og lydfil, og kan bruges som replay-kursus senere.
Optagelserne er kodet med energi, så de virker på samme måde som hvis du er med online. Prisen for dette er den samme som ved live-deltagelse.
I forbindelse med live-forløb, vil hver deltager modtage en tilpasset personlig læsning, som støtter op om den individuelle healing og udfoldelse.

Er du med på replay, vil du efter køb af forløbet modtage en kort lydfil med en individuel læsning, som støtter din forståelse af din personlige healings-proces.
Ved køb af ét forløb, får du adgang til første lektion i næste forløb, undtagen ved forløb 3 som har en ekstra lektion lagt ind.
Derudover får du adgang til en endnu en ekstra lektion ved tilmelding, med undervisning i brugen af kortene.

TILMELDING:

rebekka.lassesen@mail.com
 

PRIS:
Et forløb koster 1500 kr.
Alle 3 forløb betalt på én gang, koster 4000 kr.