Positiv programmering

Vend dine negative overbevisninger til positive

 

klarsynPå dette onlineforløb skal vi arbejde med at transformere de mest grundlæggende negative overbevisninger, til positive grundsten i dit fundament.
Hver eneste overbevisning rummer erfaringer vi vil åbne som skatte, med mulighed for at belyse dit indre skatkammer og belive din dybe livsvisdom ind i en mere brugbar og berigende form der virker opbyggende fremfor nedbrydende.

Forløbet er relevant for dig der ønsker at komme dybere hjem i din kerne, og vække dit grundlag for at bære det du er med mere lethed – og med denne lethed, udfolde dit autentiske udtryk i livet.

Igennem healing og dybt energiarbejde, skal vi arbejde med forløsning af gamle tilstande, samtidig med at vi aktiverer den tilstand der skaber den positive modvægt til dine gamle begrænsende overbevisninger.

Undervisningen består af kanaliseret energiarbejde, der formidles igennem undervisning og guidede meditationer, som åbner bevidstheden ind i de energetiske muligheder for omkodning.

Du vil under forløbet blive sat ind i en praktisk metode med at bruge det at trække kort med overbevisningerne skabt til forløbet, så du får en praktisk støtte med dig videre i din hverdag.

Undervisningen læner sig op ad Kernehealerfeltet og mange års praktisk erfaring med at undervise på Kernehealeruddannelsen v. Marianne Lane, og give Kernehealinger – hvilket er med til at sikre en høj og dyb kvalitet.

Du kan deltage i kurset, uanset om du har modtaget en Kernehealing eller ej.
 
Energifeltet er holdt under hele forløbet, og støtter dig både under hver enkelt lektion, men også i tiden imellem lektionerne hvor der er en udfoldelsesperiode af det indre arbejde, som hjælper forandringerne med at lande i virkeligheden.

Næste live-hold starter Mandag d. 03.10.2022

Datoer og emner:

Efterfølgende mødes vi i Positiv Programmering Mandag i lige uger kl 10.00 til 12.00, men vi udvider tiden helt frem til kl 13, alt efter hvor mange der kommer med.

Kommer der 3 eller flere deltagere med via. replay, kommer der et par eksterne Q&A møder om aftenen med opfølgning.

 1. Lektion d. 03/10 : Jeg er
 2. Lektion d. 17/10 : Jeg kan være her (Healing af “Jeg kan ikke være her”)
 3. Lektion d. 31/10 : Jeg er her (Healing af “Jeg er her ikke”)
 4. Lektion d. 14/11 : Livet er spændende (Healing af “Livet er farligt”)
 5. Lektion d. 28/11 : Jeg er en del af fællesskabet (Healing af “Jeg er alene”)
 6. Lektion d. 12/12 : Jeg kan klare det (Healing af “Jeg klarer den ikke”)
 7. Lektion d. 09/01 : Jeg kan stole på mig selv og andre (Healing af “Jeg kan ikke stole på nogen, ikke engang mig selv”)
 8. Lektion d. 23/01 : Jeg er værdifuld (Healing af “Jeg er værdiløs”)
 9. Lektion d. 06/02 : Jeg er perfekt som jeg er (Healing af “Jeg er forkert”)
 10. Lektion d. 20/02 : Jeg vil være her (Healing af “Jeg vil ikke være her”)
 11. Lektion d. 06/03 : Jeg har tillid til andre (Healing af “Jeg kan ikke stole på nogen”)
 12. Lektion d.20/03 : Jeg er værdig (Healing af “Jeg er ikke værdig”)
 13. Lektion d.03/04 : Livet er let (Healing af “Livet er hårdt”)
 14. Lektion d.17/4 : Livet fylder mig op (Healing af “Der er ikke noget i livet til mig”)

 

PRAKTISK INFORMATION:
Forløbene foregår online via et webinar, som er optaget på både video og lydfil, og kan bruges som replay-kursus senere.
Optagelserne er kodet med energi, så de virker på samme måde som hvis du er med online. Prisen for dette er den samme som ved live-deltagelse.
I forbindelse med live-forløb, vil hver deltager modtage en tilpasset personlig læsning, som støtter op om den individuelle healing og udfoldelse.

Køber du et af de optagede forløb som selv-studie, vil du efter køb af forløbet modtage en kort lydfil med en individuel læsning, som støtter din forståelse af din personlige healings-proces.
Derudover får du adgang til en endnu en ekstra lektion ved tilmelding, med undervisning i brugen af kortene.

SPØRGSMÅL OG TILMELDING:

rebekka.lassesen@mail.com
 

PRIS:
4000 DKK.

Læs mere om Positiv Programmering her: GRUNDFORLØB – Positiv Programmering

Måske er du også interesseret i at blive uddannet indenfor Positiv Programmering? Efter endt Grundforløb, har du mulighed for at komme på Uddannelsesforløbet, hvor du bliver ceretificeret Healer med Positiv Programmering, og lærer at trække programmeringskortene for andre, og give dem intuitive læsninger med kortene.
Læs mere om uddannelsen her: UDDANNELSESFORLØB – Positiv Programmering