Circle of Life

 

Online medlemskab af facebook gruppe, der fungerer som en åben cirkel med energiarbejde, healing og klarsyn, som støtter dig i dit liv.

Velkommen til denne onlinecirkel på Facebook, hvor vi mødes hver anden Torsdag.

Her er det muligt at springe til og fra måned for måned.
Inde i en lukket Facebookgruppe, sender jeg live ca. 1 – 1½ time én gang hver 14. dag.
Her fortæller jeg kanaliseret om tiden vi er i, og tager fat i de udfordringer og muligheder der er aktuelle.

I videoerne ligger der energi og healing, som støtter dig i at tage imod tidens muligheder på bedste vis.
Videoerne skifter mellem dialog, kanalisering, undervisning, guidet meditation, energiarbejde og spørgsmål fra deltagerne som bidrager til dybere forståelse.

I Facebookgruppen ligger alle forudgående live-videoer til fri afbenyttelse når du har meldt dig ind. 

Gruppen er for dig der gerne vil  have dybere fodfæste i dig selv, samtidig med at du er åben overfor fællesskabet og de strømninger som findes i de kollektive felter på jorden og i universet.

Cirklen giver dig mulighed for at surfe på tidens bølger, i stedet for at blive hvirvlet rundt af dem. Noget mange følsomme og energisensitive mennesker vil kunne genkende.

Men du behøver ikke være hverken følsom eller energisensitiv for at være med her i gruppen – du kan sagtens være med, ’bare’ for at give dig selv en ekstra støtte i hverdagen, eller udforske tidens muligheder.
Måske tiltaler det dig at kunne være dig selv i en gruppe med andre, hvor du ikke skal ’gemme’ dine spirituelle sider. Og måske har du bare lyst til at optimere dit energiniveau, ved at tage hånd om det der er, uden at skulle forholde dig så meget til processen.

Graden af engagement i dine egne processer, såvel som i FB-gruppen, er helt op til dig. Om du vil dele, være med live eller forskudt, eller om du vil være med i længere tid eller gå til og fra.

Det er til enhver tid muligt at stille spørgsmål inde i gruppen, som tages med i cirklen om Torsdagen.

Pris pr. måned: 100 kr.

Køb adgang i webshoppen her:
https://rebekkalassesen.com/vare/circle-of-life/

Eller tilmeld dig på: rebekka.lassesen@mail.com
og betal til bank-konto : 1971 – 49 433 906 

Når du har tilmeldt dig og indbetalt for den næste måned, bliver du lukket ind i FB gruppen hvor videoerne bliver sendt live, og herefter lagt til stream og download.

Ansøg om medlemskab i gruppen på Facebook her:
https://www.facebook.com/groups/694289654645074/

Udover dit månedlige medlemskab, kan du vælge at tilkøbe en personlig fjernhealing om måneden på 25 min. med et tilhørende mini-skriv (på 3-5 linjer), om hvad healingen arbejder med.

Dette udvidede medlemskab koster 250 kr. ekstra om måneden – og kan hjælpe dig med at få en udvidet støtte, og forståelse af dine personlige processer.

Jeg glæder mig til at have dig med i cirklen ♥
Kærligst, Rebekka

 

Udtalelser fra cirkeldeltagere:

 

“Helt igennem fantastisk gruppe er være med i!
Jeg er forundret og begejstret over, at opleve hvordan
hver enkelt deltagers ”bevidstheds- og healingsrejse” inddrages i en fælles healingsproces.
Det hele smelter sammen og giver SÅ meget mening.
Jeg kan mærke energien/healingen hver gang og det hjælper mig rigtigt meget på ”min rejse”.
Kan varmt anbefales.”
– Signe

 

Circle of Life er for mig et udviklende og inspirerende spirituelt fællesskab. Rebekka skaber med sit milde og kærlige væsen en ånd, hvor der hersker åbenhed og fortrolighed. Hvor alle kan spørge ind til temaerne og få værdifulde indsigter. Det løfter mig til et højere niveau at modtage healing og få indsigter, der bidrager til, at komme helt i dybden med mit indre arbejde og ikke mindst omsætte det til mit praktiske liv. Jeg kan på det varmeste anbefale Circle of Life
– Lene

 

“Cirkelarbejdet hos Rebekka er for mig en kærkommen mulighed for at arbejde spirituelt udviklende i fællesskab og løfte hinanden på ærlig og kærlig vis.
Jeg oplever, hver gang jeg træder ind i cirklen, at få healing og erkendelser som passer præcis ind i de processer og temaer, jeg arbejder med i mit faktiske og praktiske liv.
Oplever fællesskabet som berigende, inspirerende og Rebekka leder og formidler ærligt, kærligt og personligt. Hun svarer uddybende og kærligt på de spørgsmål der stilles. Hendes måde at bruge sit klarsyn og sin kanaliseringsevne virker tryg og troværdig.
Jeg går altid beriget, lettet og løftet fra cirklen.
Så kan kun anbefale at indgå i et støttende, healende og kærligt berigende cirkelarbejde.”
– Lone