Manifestation af dit levende hjerte

Onlineforløb for kvinder om berettigelse, værdighed og udfoldelse af kvindekraften.

På dette kursus vil du få mulighed for at dykke ned i dit eget dybe hav og komme ud på den anden side, beriget med oplevelsen af at have berørt det aller dybeste af hvad det for dig vil sige at være kvinde.

Det at være kvinde er mange ting – og det er vigtigt at vi som kvinder kommer i berøring med alt det vi er, for at vi kan få en oplevelse af at udfylde vores plads i livet, uden at frasige dele af os selv.

Kvindelivet har mange faser og en kvindes udtryk er alsidigt og dynamisk. På dette kursus vil du få mulighedfor at dykke ned i dit eget dybe hav og komme ud på den anden side, beriget med oplevelsen af at have berørt det aller dybeste af hvad det for dig vil sige at være kvinde.

Hele forløbet er kanaliseret af Mestre og guider. Feltet er holdt og støtter din personlige healing og udfoldelse i alt den tid forløbet står på. Det betyder at der bliver arbejdet igennem din egen sjælsbevidsthed, på en måde som sikrer at du kommer de processer igennem som er sunde og nærende for dig som menneske.

Dagene veksler mellem dialog, guidet meditation med kanaliseringer, og healing som er tilpasset dig og udfolder sigi tiden efter forløbet.

Jeg bruger kontaktentil gralen for at lande din fulde udfoldelse i det menneskelige fundament, og samtidig lagrer vi erfaringerne fra de personlige processer i jordens fællesfelt for at støtte den kollektive frisættelse af det feminine.

 

Forløbet strækker sig over 6 dage, hvoraf den første gang er gratis.

Lektionerne kan tages live eller som selvstuide, og enkeltvis eller som et helt forløb.

Jeg anbefaler at tage det fulde forløb for en dybere effekt af healingerne, men det vil stadig være sundt og healende at plukke i lektionerne.

Uanset hvordan du vælger at deltage, er det vigtigt at du tager lektionerne i den rigtige rækkefølge.

 

Program for lektionerne (November 2018) :

Dag 1.  d. 9/11 kl. 11 – 11.30 Natural Force Of Equality – Gratis healing til afbalancering af dine feminine og maskuline aspekter, kontakt til din rene seksualitet samt antænding af din livsgnist.

Dag 2. d. 12/11 kl. 11 – 11.30 : Frihed til at være dig – Forløsning af sorg, skyld og skam, samt healing af den karmiske byrde fra slægten.

Dag 3. d. 14/11 kl. 10 – 11.30 : Mød dig selv som den kvinde du er – åbning af dine grundkoderne for din kvindelige essens og værdighed

Dag 4. d. 15/11 kl. 10 – 11.30 : Ro og nærvær i dig selv – Healing af stress, hormonelle ubalancer og stabilisering

Dag 5. 29/11 kl. 10 – 11.30 : Det hellige feminine – Hjerteåbning med ankring i tillid og selvfølelse

Dag 6. d. 21/11 kl. 10 – 11.30 : Den fulde udfoldelse – Indtag dig selv og dit liv igennem åbning af dine energicentre

 

Lektionernes varighed er 1½ time og prisen er: 450 kr. pr. leksion eller 2.000 kr. for hele forløbet.

Forløbet er åbnet for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til healing eller meditation er nødvendig.

 

Forløbet afholdes via webinar hvor det er muligt at få feedback ved at skrive delinger og spørgsmål i chatten.

Link til webinaret modtager du dagen inden kurset, efter tilmelding og betaling

Efter endt lektion får du adgang til videooptagelsen på Youtube.

 

Vi ses til åbnende og healende dage ♥

Med kærlige hilsner,

Rebekka