Conscious Heart Activation

2 dages kursus i healingsenergien fra Samsø.

Med denne healingsenergi fra Samsøe får du en dybere kontakt til dig selv ved at arbejde med din sjæls kontakt, dit hjertes visdom og den bevidste sammenkobling af de to.

På dette kursus, lukker vi sammen op for hjerterummet.

Det bliver 2 dage hvor du opnår en dybere kontakt til dig selv ved at arbejde med din sjæls kontakt, dit hjertes visdom, og den beviste sammenkobling af de to.

I vores tid, hvor den kollektive bevidsthed på jorden stiger, vågner vi op til erkendelser om vores højere formål i livet. Disse erkendelser vækker ofte en indre kamp i os som mennesker.
Kampen opstår imellem vores højere og lavere aspekter;
-Vores menneskelige reaktioner som kommer fra vores biologiske overlevelses system, og er baseret på vores gamle erfaringer i livet, såvel som race.
-Og vores højere aspekter som kommer fra sjælen og giver os indsigter og inspiration som ligger udenfor vores erfaringsgrundlæg.

I august 2016 bragte vi en energi til jorden, som forbinder vores menneskebevidsthed og sjælsbevidsthed igennem hjertet. Dette støtter os i at holde balancen i denne tid med konstante forandringer og healer den brudte tillid til os selv og livet.

Energien blev hentet på Samsø – i Danmarks hjerte – hvor arbejdet samtidig blev lagt ud i jordens fællesfelter, som et led i en klargørelse af mennesket til at kunne bære en udvidet hjertebevidsthed.

Aktiveringen af bevidstheden i hjertet skaber et nyt fundament, et nyt balancepunkt, ud fra hvilket vi kommer til at navigere i vores liv fremover.
Sjælens indflydelse i samklang med hjertets toner, mildner overlevelses reaktioner i os og hjælper med at give slip på gamle erfaringer som begrænser os i livet, så vi kan udleve vores sjæls inspiration og opleve vores sande potentiale i livet.

Kurset er bygget op efter arbejdet på Samsø, med dyb healing og kærlig forløsning ved hjælp af guidede meditationer og intensivt energiarbejde.

Når du selv har været igennem dine personlige processer, bliver du aktiveret til at kunne bære energien, som du kan bruge til at heale andre.

På kurset kommer du til at arbejde med :
• Forløsning hvor du giver slip på gamle traumer, slægts indbårne bindinger og erfaringer som begrænser dig
• Forbindelse til din ur-kraft og menneskelige oprindelighed
• Kontakt til din sjæls oprindelse og din sjæls erfaringer og styrker
• Dyb healing af hjertet, som renser ud i de smerter der forhindrer dig i at leve i kærlighed
• Omkodning som støtter dig til at kunne tage udgangspunkt i dig selv, og herigennem lettere at kunne udveksle ligeværdigt med dig selv og andre
• Overdragelse af energien som koder systemet til aktivere bevidstheden i hjertet
• Øvelser i at bruge energien på dig selv og andre

Kurset er kanaliseret og støttet af de åndelige mestrer Ashtatara, Moder & Fader bevidstheden, Kristus & Maria Magdalene, samt elvere.

Kurset er åbent for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til meditation eller healing er nødvendig.

Pris: 2.500 kr. som inkluderer te, kaffe, frugt og snacks.
Frokost medbringes selv.
Beløbet overføres til Nordea reg.nr. 2709 kontonr. 6279 215 018. eller mobilepay : 2728 6066
Husk at skrive dit navn + CHA på overførslen.

Tilmelding til Galina på tlf. 42 15 17 37
Eller til Rebekka på tlf. 27 28 60 66

Vi ses til to åbnende og healende dage ♥

Med kærlige hilsner,
Rebekka & Galina